Deletedmom_110 HappyMom Ayy yakınım gelmeyi buluşmayı bende isterim belki yeni arkadaşlıklar bile olabilir:) ama bebişim daha çok küçük 21 günlüğüz inşallah bidakine🐣
Isabella06 yer mekan sıkıntı değil de, tarih belli olsa. istanbulda olduğum bi tarih olursa seve seve katılırım☺️
elifffyildiz1 ZEHRaakkoyun oraya 1 dakıkayım sabahları oradaki parka yürümeye gidiyorum 😀 epey yakınız gelirseniz haberim olsun bir çay kahve soda su bişeyler içeriz 😀
ZEHRaakkoyun elifffyildiz1 olur inşallah buralarda tanıdığım çevren yok banada arkadaş oldu sevindim 😌
Eldgrn ZEHRaakkoyun elifffyildiz1 aha benim bir yanımda Çeliktepe de yani doğma buyume oraliyim yine yakınım da Beşiktaş bölgesinde kalıyorum bende ne kadarlık siniz yada bebisler doğdu mu
Eldgrn ZEHRaakkoyun valla Allah’a şükür bende hiçbiri yok geçen hsfta bulantı hissiyatı geldi oda yemek yiyince geçiyor kilo bile aldım 3 kilo iştahım öyle yerinde valla Allah’a şükür öyle kötü geçirmedi o gunleri
elifffyildiz1 Cnsu2 aaa sizle de yakınız demekki ben oraya hiç gelmedim sanırım 2 sene olcak Seyrantepe de oturuyorum ama hamidiyeye hiç gitmedim 😀