songulolgen Kızlar ben 39+2yim bugün doktora gittim hala kafası kanalda değilmiş kızımın. Eğer pazartesiye kadar doğmazsa pazartesi yatış verdi. Suni sancı ile doğurmayı deneyeceğiz olmazsa sezeryan dedi. Başına gelen varmı. Ne yapmalıyım bilemedim
Kubrq songulolgen direk sezeryan tavsiye ediyorum ben arkadasim iki gün cekti tık yok direk sezeryana aldilar 😫
Narcicegi songulolgen TubaAlganKarabul ben de 39+2 yim kanala yerleşmedi kafası. Cuma kontrolüm var hala bi belirti olmazsa pzt sezaryen düşünüyorum çünkü çatım da çok uygun çıkmadı ama bekliyoruz gelirse diye
tugceee10 songulolgen aynı sorunu yaşıyorum şuan ben de acaba suni sancıyla normal doğum yapabildiniz mi yoksa siz de direkt sezeryan mı ol dersiniz doktorum gibi 😔
songulolgen Kubrq ya doktorum öyle tavsiye etti bakalım ne olacak. 29eylül 40 haftayı dolduruoruz ozaman belki kendiliğindem olur diye umuyorum.
TubaAlganKarabul Bende 39 + 2 bende de bişey yoktu bende pazartesi yatmayı düşünüyorum sezeryan daha mantıgıma gelıyor 😊😊 suni sancıyı cekıcez cekıcez açılmıcak çektıgimizle kalıcaz 😍
songulolgen TubaAlganKarabul ya orasıda öyle cidden ama normal doğumda sonradan daha iyiya. Ne bilim kafam karıştı iyice
songulolgen Narcicegi benim çatım iyiymiş. Sadece bebek yerleşmediği için bekliyoruz 😑 allah yardımcımız olsun