Oelrlrkmemdmd Aysgl129 benim burnum tıkalı ve Boğaz’ım agrıyordu ama test vermedim ateşim yok diye tereddüt ediyorum bende
Bet-53 Aysgl129 yarın karantinam bitiyor şükür parol harici kullanamıyorsunuz bir de bana doktorum coraspin hap akşam da iğnesini yazmıştı kan sulandırıcı
EsraBaykara Aysgl129 geçirdim yeni bitti karantina. 33.haftamdayım. 10lu oksapar kan sulandırıcı iğne yazdı doktorum. 2 iğnem kaldı şükür.
Aysgl129 Oelrlrkmemdmd benim de boğazım çok kötü kuru öksürük var daha yeni test verdim sen daha iyi bilirsin tabii ama istersen sende bir test ver
Aramm Kan sulandırıcı iğneyi kesin veriyorlar mı benim de 5 gündür burnum tıkalı bilemedim ne yapacağımı 36+3 üz
eflinveannesi Aysgl129 ben yeni geçirdim canım üstüne düş normalde kan sulandırıcı vurulmak gerekiyormuş ama vermedi kanımda pıhtılaşma olmasına rağmen özele gidince doktor hemen başladı Allah korusun çok başka şeyler yasabilirdim
Aysgl129 eflinveannesi Allah korusun çok geçmiş olsun sonuca göre bende mutlaka hastaneye gideceğim insan kendini gram düşünmüyor bebeğe bir şey olmasın tek derdimiz bu
Gzmnk Bende 13 haftamdayım. Karantinam yeni bitti. Hastalık boyunca tek parol kullanabiliyoruz. Ardından doktoruma gittim kan tahlili yaptık pıhtı oranım yüksek cıktı ve kan sulandırıcı iğneye basladım. Şimdilik 1 ay kullanıp sonra yine kan vereceğim