Minigim38 Önce anne oldugumu kalp atışını duydugumda hissettim dhaa sonra tam anlamıyla hareketlerini tekmelerini hissettigim zamandı 🥰
Aselkosunannesi Senazeynep34 neden öyle bişey yaptınız ki bizim de kedimiz var evde ne doktorumuz ne veteriner böyle bişey söylemedi aşılarını yaptırdıktan sonra hiç bir şekilde problem yaratmıyor
Zey-neppp Nazlican46 evet dünyanın en güzel en garip hissi. Onun orda olduğunu bilmek ayrı varlığını orda hissetmek çok başka. İnşallah o günler gelir senin için canım. Kişiden kişiye değişiyor bu çok erken hisseden var biraz geç hisseden var. Ben 16.haftada hissetmeye başladım hafif hafif. Ondan sonra hep daha güçlü daha iyi hissederek devam ettim. 🥰 darısı sana
yalcin_sevda Nazlican46 Allah isteyen herkese bu duygulari fazlasiyla tattirsin olaninda agzinin tadını bozmasın inşallah sağ salim bebeğime kavuşurum doğumu sabirsizlikla bekliyorum .
melekarya Nazlican46 benim ikinci gebeliğim 12. haftadan beri hissediyorum ara ara hafta ilerledikçe sıklaşıyor tabi 🙏İnşAllah sizde hissedeceksiniz
Asasasas Ben doğumdan 4 ay sonra hissettim ya ✌🏼😅 sanırım hayatımda yaşadığım ölümlerden kaynaklı kendimi mi dizginliyordum hiç bilemiyorum 😅 ama resmen ilk dört ay görev edasıyla yaptım her şeyi.. sonra keyif almaya hissetmeye başlamıştım 😅