zehraaaktas Kkkkkl benim de perşembe olucak ama normal mi sezaryen mi orası belli değil daha 38+2 de doğacak nasipse 🤲🥰
Ozlm0916 Kkkkkl rabbim bir avazda kurtarsın insallah bende 3 gün önce sezeryan oldum sana tavsiyem doğurduktan sonra bol bol yürü saatte bir
Kubra1234567 Kkkkkl benimde ikinci çok şükür hiç korkmuyorum sağlıkla kucağıma almak için gün sayıyorum
Esra87 Ci haftadayım bende olmak istiyorum artık nefesim yetmiyor perşembe doktor randevum var bakalım nedicek 🤦♀️
Esra87 Kkkkkl amin canım inşallah benimde var kasılmalar nts de şancı çıktı bakalım perşembe bir daha gireceğim nasipse inşallah gün verir banada 🤲 yoksa ölcem artık az kaldı.nefessizlikten
Kkkkkl Zeynepppdyg benim ikinci sezaryanım en son gittiğimde kasılmalarım vardı dokturum zaten perşembeye kadar günü tamam dedi
Esra87 Ozlm0916 ay rabbim sağ salim kucağınıza vermiş bizede nasip etsin tez vakit inşallah🤲nefesiniz nasıl peki cok merak ediyorum ameliyattan korktugum yok cok şükür.ama ben iyice tıkanıyorum 37.hattadayım korkuyorum kalıcı olacak diye🤦♀️
Ozlm0916 Esra87 allah razı olsun teşekkür ederim bitanem darısı sana olsun inşallah nefesim iyi kuzumda bogazımda gıcıklık var narkosun etkisi galiba öksürük geliyor ama öksüremiyom direk dikişlerim ağrıyo yavaş yavaş öksürmeye çalısıyom
Kkkkkl Esra87 korkma canım bebek artık büyük olmuş diye nefes alamıyorsun benimde öyle idare edecez artık herşey onlar için 🥰