Meyvem Kızlar ben henüz almadım ama bugünlerde çıkıcam sizler aldınız mı fotoğraf atabilir misiniz ☺😊 ben 29 haftalık oğlusuma hamileyim🙂 kardeşlerinden kalma kıyafetleri var ama yine de bi hastane çıkışı alayim dedim🤗 fiyatlar da çok pahalı yaa 😐😑
NurrrH Meyvem valla bir ara o kadar pahalı geldi ki oğluma gebeyim, kızımın leoparlı hastane çıkışını giydiririm dedim 😂😂 almam dedim ama annem dayanamayıp https://ty.gl/bugyydnthb bunu almış bize, gayette güzel ve tatlı bir model. 😊
Sbm050421 Meyvem e bebekten aldım ben , isimli yapan sayfalar aşırı yüksek rakamlar istiyor ben gerek duymadım açıkçası , e bebekte gayet uygun
aslansmommm Meyvem e bebekten almıştım 260 tl idi sanırım ama iki ay oldu alalı şiödi ne kadar bilmiyorum 10lu çok güzel kumaşı falan
Svvl34 Meyvem ben e bebekten mağazaya gittim bakıp öyle aldım. 10 lu -1 tane 5 li civil web’den 3 tane aldım 😊 fiyatı uygunlarından seçtim, ikisinde de gereksiz pahalı olanlar vardı. İsimli falan hiç almadım bana biraz fuzuli geliyor..
Meyvem NurrrH aynen bende kızımınkini giydiririm dedim ama bebek görmeye gelen olur diye utanıyorum yaa 🙄 Açılmadı fotoğraf ya merak ettim 😁😁
Meyvem Sbm050421 cok iyi yapmissiniz isimli olmasına gerek yok sanki ya bilmiyorum herkesin fikri ayrı ama olmasa da olur yanı nolacak sanki
Emily37 E bebeken 10’lu aldım 200 küsür falandı birde 5 li set aldım oda 130₺ di.isimli bende yaptırmayı düşünmüyorum zaten çok giyemiyorlar o kadar para vermeye gerek yok.ilk çocuğumdan kalanlarda var onlarıda giydiricem inşallah