Userr Merhaba herkese Hamilelik döneminde giyebileceğim rahat, iç göstermeyen siyah bir tayt arıyorum ama nereden alsam bilemedim. Kullanıp memnun olan önerisi olan var mı?
mhmmddgc Userr Defactodan almıştım mrmnun kaldım. Lcwdanda hamile taytı almıştım ama göbek oyuntusu olanlardan değildi oda güzeldi
goktugunannesii Userr LCW den aldım 2 li tayt vardı gri ve siyah çook memnun kaldım kurtarıcım oldu resmen
_gmzenur_ Userr Kompedandan alıyorum canım taytlarımı lcw’dan almıştım o çok ince ve iç gösteriyor. Kompedan dan aldığımdan çok memnunum hatta biraz önce 2 tane sipariş verdim indirirme girmiş almanı tavsiye ederim.
Userr Bayancorek uzun arıyorum evet, peki modeli veya linki var mı çünkü penti sitesinde siyah göremedim ben 🙁
Bayancorek Userr 2 haftadır link koyamıyorum modelin ismini yazayım siz bakın siteden. 😐 Pentideki ; Siyah Maternity tayt .. Lcw deki uzun model ; Karın Panelli Beli Lastikli Düz Hamile Tayt. Lcw daha güzel geldi bana bu arada. Onun kumaşlarından daha çok memnun kaldım. Penti biraz yaktı. 🌸 Pantolon şort falan da lcw den aldım hamilelik boyunca daha çok hoşuma gitti ürünleri.
goktugunannesii Userr https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/5377870/1711863 Karın panelli tayt olarak geçiyor. Bu arada gece 2 ye kadar sepette %10 indirim kodu verdi kullanmak isterseniz FKLLGS97110
Azra41 Userr LCW den aldım hem hamile pantolonu hem taytı tayt daha rahat geliyor bana çokta rahat valla 🥰 ben tesettürlü olmama rağmen giyiyorum tabi üstüme uzun giyiyorum o ayrida öyle iç gösterme vs yok ..
Asilbeyveannesi Userr pentide var kuzum hamile taytı bütün hamileligimi onunla geçiriyorum üniformam oldu resmen