Dilsay Kbra9743 Bütün kuzenlerim o kürle hamile kaldı..Hepimizde kist var maalesef🤦🏼♀️Soğanın kabuklarını kaynatıp içtiler😊Bu ay öyle yapacağım adetliyken başlayacağım ben
ycl4644 1 adet Soğanı soyup bir bardak kadar suya koyup kaynatıp içti ve hamile kaldı yengem normal de zaten faydalı ama herkese yarar mı bilmiyorum doktorunuza danışın bence her denileni yapmamak lazım 🙏
leona98 Ben 1 ay icinde hamile kaldim. Hic bir sorunum yoktu ama 6 aydir hamile kalamiyordum. Tum testlerim iyi sonuc veriyordu ama kalmiyordum. Googleda Ibrahim Saracoglu Sogan kiru yazarsaniz orada cok guzel bilgiler veriyor
Edakrc leona98 benim gibi yapmışsınız bende 7 ay hiçbir sorunum yokken hamile kalamıyordum soğan küründen hemen sonra hamile kaldım
Kubra_miray_szr Dilsay hayır adet bittikten 2 gün sonra içmeye başlıyorsun 15 veya 20 gün sabah ac karınla akşam yatmadan önce ve saatleri aynı olsun hergun Her soğanı kaynatınca yeni taze soğan olacak ayni soğan olmuyor 🤗🤗
Kbra9743 Kubra_miray_szr benim adet düzensizliğim var pcos dan dolayı testlerim de bi sorun çıkmadı ama adet olamıyorum sökülmek için ilaç verdi döktür gene olmadım soğan kürüne başlamak istiyorum onun içinde
Kubra_miray_szr Kbra9743 yazdım tarifi dene 1 ay adet görürsün adetten hemen sonra hamile.kalirsin egerki ciddi problemlerin yoksa
Kubra_miray_szr Dilsay hayır içene kadar zaten diğer ay yanaşıyor o ay adet görüyorsun ondan hemen sonra hamile kaldı arkadaşım
Haticeeklyc Bende enfeksiyon vardı soğan kürü iç dediler çevremdekiler reglden 2 gün sonra içmeye başladım sadece 3 gün içtim bir daha regl olmadan hamile kaldım ☺