Qnl Kızlarrrr 2 gün önce kanamam oldu 2 gündür tam kesilmedi göbekten bir iğne verdi doktorum yapan var mı yardımcı olur Musunuz
Qnl tazecikannee progestan verdi cnm ama şu an iğne içerde yerimden kalkmam yasak akşam ismini yazayım
Qnl Bebekdelisi evet pragestan verdi günde bir kere göbekten yapacaksın dedi yaparken çok agrıyor mu ya
leona98 Ben 6 aydir clexane kullaniyorum. Esim vuruyordu ama iki uc gundur kendim vurmaya basladim. Ne gibi yardim edelim?
Bebekdelisi Qnl normal enjektör cekıp ufak uc takıp havasınınalıp vuruyorsun prolutex 25 di benımkısı
Qnl leona98 bana çöl ince bir iğne ucu verdi ilacı normal enjektörlü Çek sonda bu iğne ucunu takıp karnından yap iğneyi dedi
Qnl Bebekdelisi evet öyle anlattı yaparken çok acı oluyor mu :) siz kaç haftalıksınız neden yapıyorsunuz.
Bebekdelisi Qnl hayır olmuyor cnm korkma benımki tüp bebek tutunma kolaylassın diye vermıstı lekelenme olunca devam ettık 12 haftadayım
Qnl Bebekdelisi siz kendiniz mi yapıyorsunuz ya çok korktum açıkcası hastanede mi yaptırsam dedim ama hergün gidip gelmem imkansız full yatış halinde olmam lazım :(