tazemommyy28 [silindi] 12 haftalık hamileyim mide bulantısı ve halsizlik aşırı derecede var eşim sağolsun temizliği de yemeği de yapıyor bana yaptırmıyor
Snnr41 [silindi] Hamileligimin basindan sonuna hatta suan 18gunluk anneyim hayla eşim yapar ev temizligini sagolsun bu konuda sansliyim şükürler olsun
elifuslu1002 [silindi] sen kendini fazla yorma ozmn elinden geldiği kadar yapsın eşin zamanla sende yardım edersin hem kendini düşün şuan
acemianneee_31 [silindi] yeni hamile olduğum zamanlar kısa denk gelmişti 7. Haftadan 20, haftaya kadar nerdeyse hiç iş yapmadım gerçekten eşim yapıyordu bazen ölü gibiydim sürekli sobanın önünde oturur kusar dururdum
TeoMom [silindi] Eşim yapıyor sağ olsun😅 19 olduk riskli olduğu için ben yatıyorum ama eşim de artık pes etti robot süpürge aldık artık o yapacak😂
TeoMom [silindi] Aynen aslında ne zamandır istiyordum ama canım eşim evde çocuk yok evde evcil hayvan yok yapıyoruz işte o parayla gel bitcoin oynayalım diye beni kandırıyordu😂 ama artık tamamen ona kalınca ev işleri dün öylesine ortaya attım hemen kabul etti gece sipariş ettik yarın gelecek🤣
Mrv135 [silindi] O aylarda bulantim olunca, halsiz hissedince hiçbir şey yapmıyordum. Akşam cok bulantım oluyordu ve mutfağı eşim topluyordu. Ev de bir süre pis kaldı yapıcak bir şey yok önemli olan sağlık. Zorlamayın kendinizi.