aylinpalaa betul12f babymall, şirin bebe, barış bebe veya diğer bebek mağazalarında bulunabilir eğer etrafınızda varsa tabi
Sena646 betul12f kar bebek var Uşak’ta oraya bakabilirsin belki orada vardır ebebekte Kraft var diye biliyorum
betul12f moom222 tamam canım teşekkürler bende kanz’ın bebek arabasını beğendim de canlı görmek istedim.
Crnn_1 betul12f ben Kanz K-Go bebek arabasını aldım daha kullanmak nasip olmadı bakalım doğunca görücem çok önerdiler 🤍🤍🤍
betul12f Crnn_1 beğendiniz mi modelini falan nasıl duruyor.Bende ona baktım bide X go var.fiyat olarak K go daha cazip geldi aslında aralarında çok fark var mı acaba
Crnn_1 betul12f hayır çok fark yok gözle görülür ikisinin de hacmi hemen hemen aynı ben beğendim basit model daha kullanışlı olanların fiyatı çok yüksek o yüzden fiyatına göre çok sağlam ve kullanışlı duruyor bu ürün
Crnn_1 betul12f ben ankaradayım babymall mağazasıdan aldım internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz ama
betul12f Crnn_1 görüp öyle almak istedim ama maalesef burda da yok en son ihtimal sipariş vericem artık
Svvl34 betul12f canım Web’den de bakabilirsin daha uygun oluyor. Hepsiburada dan Kraft cheer travel almıştım baya araştırdım bende çok güzel geldi 👍🏻