-MinikveAnnesi- Bugün catlaklarımın olustugunu farkettim mor mor damarlar seklinde yağ vs sürmeye cok dikkat etmedim 29 haftalığız henüz cok değil ama çoğalır gibime geliyor önüne gecebilir miyim sizce yağlasam
Cigdemm1 -MinikveAnnesi- nemlendirmeye özen gösterin yine de benimde o haftalar başladı devam ediyor artmaması için nemlendiriyorum ama ne yaparsak yapalım çatlayacağı varsa çatlıyor 😢
Twinmommm -MinikveAnnesi- Yok kuzum başlayınca pek engel olunmuyor zaten genetik bişi ne kadar yağlarsan yağla olacağı varsa oluyor 😅
Annesininportakali53 -MinikveAnnesi- valla biraz genetik kuzum mesela benim gorumcemin daha başından beri günde 3 kez kullandı ve bir sürü yağ çeşidi o kadar para verdi ama yine de bütün göbeği çatladı yani genetige bağlı biraz ama hiç değilse dediğin gibi önüne geçilebilir ben sarı kantaron yağı kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine
Cgdm34 -MinikveAnnesi- ben bebek yagı kullanıyorım ve bolcada su tüketiyorum bırde nemlemdırıcı sürüyorum 🌸bır suru krem onerıyorlar aama her krem herkeze aynı etkıyı yapmaz bu tamamıyla vücudunun yapısıyla alaklı canım🌸
-MinikveAnnesi- Cigdemm1 ilk nerede basladı sizin karnınızda mı. Benim su an kalçamın alt kısımlarında başlamış karnımda henüz yok ama görünce korktum valla moralim bozuldu
-MinikveAnnesi- Twinmommm 🤦♀️ moral bozucuymus ya görünce bi garip hissettim henüz 5 kilo aldım bir de daha fazla aldıkca catlamaya devam edecek demekki
Cigdemm1 -MinikveAnnesi- belimin yan kısımlarında var üst bacağımın kasıklara yakın olan yerde var göğüslerimde var var da var kısacası genetik bizde biraz 32+4 üm diğer yerler çok önemli değil fazla yok hafif kırmızılı ama karnımın alt böylesi artıyor bakalım doğuma kadar ne olur
Twinmommm -MinikveAnnesi- Yani kiloyla değil canımda derinin esnekliğiyle alakalı bi durum yapacak bişi yok çatlayacağız 😬😅
-MinikveAnnesi- Annesininportakali53 bende genetik oldugunu düşünüyorum valla catlamayan hic catlamıyor saka gibi 🤦♀️
turkan96 bende düzenli olarak bio oil kullanıyorum, şu an karnımda hiç yok ama göğüslerimde çok az da olsa bir kaç çatlak var 6 kilo aldım bende 22+2 yiz
-MinikveAnnesi- turkan96 benim de karnım birkac haftadır cıkmaya başladı gün gectikce hızlı büyüyor belli bi haftadan sonra
Zeynepppdyg -MinikveAnnesi- en pahalı kremleri aldım sabah akşam bol bol sürdüm yaklaşık 5 farklı marka yinede çatladı🙃😅
Elifshn Haftadayim yaklasik 3 aydir bio oil kullanmama rağmen gobegim hariç goguslerim, bacaklarım sırtım catladi hatta bacağımın alt kısmının arkasında bile çatlaklar var aynaya bakmak istemiyorum
-MinikveAnnesi- Elifshn biraz moral bozucu alışana kadar benimde modum düştü görünce ama sonuçta evladımız icin bir sekilde katlanicaz