fatmaon deneyimli annelere sormak istiyorum emzirme sütyeni kullanışlı mi eğer değil ise nasıl tercihlerde bulundunuz yorumlarınızı bekliyorum
Mysaa fatmaon emzirme atletide sütyeninde ilk etapta gerekli canım rahat edersin zaten bir iki ay kullanımdan sonra göğüs de normal seviyesine iniyor o zaman yine istediğini kullanırsın 😊😊
2022bebeki fatmaon Ben emzirme sütyeni bir tane aldim indirimde diye ama bralet gibi olanlardan göğüs pedli. Emzirme atleti alicam lcwnin kendinden kalıplı emzirme atleti çok güzel. Hem atlet hem sütyen gorevi görür kış bebeği olacağı için bebek tercihim o olur🤗
Asel_im fatmaon ben çok gerekli olduğunu düşünmüyorum canım. Desteksiz yumuşak sütyen yeterli bence ben öyle kullanmıştım ilk hamileliğimde ikincisinde de öyle yapmayı düşünüyorum
fatmaon 2022bebeki teşekkürler bralet gibi olan kullanışlı diye duydum birkaç kişiden siz nerden aldiniz onerdiginiz bi yer var mı bı bakiyim 😊
2022bebeki fatmaon Pentiden almıştım ben 40 liraydi indirime girmişti. Braletler çapraz gelişli olduğundan emzirmek rahat olur diye düşündüm . Yumuşak,desteksiz, çapraz gelişli olanlar işimizi görür bence🤗
polens fatmaon kesinlikle çok gerekli bnce bn iki tane almıştım 2 tane daha alicam sıcaklarda devamlı değiştirmek istiyr insan.ve kendime aldığım en kullanışlı sey diye dusunuyorum
2022bebeki Guloyku Göğüs pedi koysak kurtarmaz mi ya 🤣🙈 o yüzden bir tane aldim. LCW kalıplı emzirme atleti almayi düşünüyorm
RehoGelin fatmaon ben ilk aldım sonra toparlayıcı sütyenler var ya kumaş onlardan aldım sarkmasın göğsüm diye bana daha rahat geldi
Guloyku 2022bebeki kurtarmıyor canım sürekli emdiği için uçları belli oluyor nedense büyükte değil yani ama ben rahat edemedim tişörtle belli oluyodu
hepoyleolurzaten fatmaon 2 emzirme atleti, 2 de emzirme sütyeni olarak aldım. Çok işime yaradı benim 🤗