pinarsabrii Aysunnn1907__ bende 8+2 ama tam olarak hissedemiyorum ya da bir şeyler hissediyorum tam olarak ne olduğunu bilmiyorum 😄🤦♀️ Nasıl bir his oluyor? Bende ona göre söyleyebilirim belki 😄😄
yigitinannesiiiii pinarsabrii zaten o haftalarda hissetmeniz imkansız 16 dan sonra hissedersiniz en erken ilk gebelikse
Nus_12 HilalEyce döndükten sonra nstye aliyolar zaten benide aldilarda 31 haftadayiz bişey çıkmadı şükür.donunce aliyolar nstye degilmi
pinarsabrii yigitinannesiiiii bende öyle olması gerek diye biliyorum ama post sahibi 8 haftalıkmış ve solda diyor ya o yüzden sormak istedim 🙏
HilalEyce Nus_12 benim doktorum önce nst ye gönderiyor. Sonra muayene ediyor. 31 haftadayken ilk nst ye girdim. Sonra muayene olduğum için bilmiyorum.
yigitinannesiiiii pinarsabrii o usgde doktor ne tarafta olduğunu söylediyse yada ne tarafa bakıyorsa ona göre söylemiştir canım hissettiği için değil😊
Annesininportakali53 Aysunnn1907__ başlarda soldaydi hep şuan 21 haftaligiz büyüdüğü için heryer de bazen sağda tekmelerini hissediyorum bazen solda🥰