AysemCiftci Kaç haftadan sonra bulantılar bitiyor, evime gidemiyorum ☹️ Bir ay oldu neredeyse evimin kokusu bile beni mahvediyor ne zaman geçecek bu durum
myangelson AysemCiftci benim 12. Haftada bitmişti bazılarının daha da uzun sürüyor tabi inşallah bir an önce geçer kolonya ve poşetle yaşıyordum resmen 🤦🏻♀️
Selamcanim AysemCiftci ben beş aya kadar kustum. Beşinci ayım bitti kusmam da bitti. Arada bir oluyor sadece.
Eren_umay2 AysemCiftci ilk gebeliğimde doğurdum ve bulantıdan kusmadan kurtuldum yani doğuma kadar devam etti ikinciye hamileyim şuan aynı durum yine var inşallah bu o kadar uzun sürmez diyorum
AysemCiftci myangelson İnşAllah benim de erken biter bu durum gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun. Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
seda_1510_ 10 +5 günlüğüm bende hıc olmadı hıcbır belırtımde yok banada bu tuhaf gelıyor bıraz acaba bır sıkıntımı var
AysemCiftci Selamcanim Allah yardımcınız olsun kız kardeşim 9 aya kadar kusmaya devam etti doğum sabahı bile ilacı bitmişti yine midesi bulanıyordu 😔😔
Cnsu2 Ben ikinci çocuğuma hamileyim(daha çok yeni).. ilk hamileliğimde hic bulantım yoktu 7 aydan sonra kusmaya başladım kızım çok saçlı doğdu sanırım ondan
_gmzenur_ AysemCiftci İlk bebeğimde 9 ay boyunca devam etti canım… Şimdi 2. hamileliğim 11 haftalığız fakat hala devam ediyor inşallah en kısa sürede biter çalışırken çok zor oluyor😢
Zeynep00_ AysemCiftci ah ah bulantılar.. 38 haftalık oldum hala kusmalarm durmadı sabah bulantm oluyor iki günde bir 🤷😐
Azra41 AysemCiftci ben şuan 21+5 günlüğüm yaklaşık 1 haftadır iyiyim şükür 🤲 ama ara ara oluyor gene 🥺 onada şükür 🤲 ama benim 11. Haftadan sonra başladı mide bulantilarim