Saduman Kızlarr uzun bi bekleyişin sonunda bende doğurdum. Benim minik kızın içerde keyfi pek yerindeydi bir türlü gelmek bilmeyince 21 Eylül Cuma günü doktor suni sancı için yatı verdi sabah 7 de gittim kontrollerim yapıldı ve suni sancı taktılar ama bende tık yok sonra hafiften sancılarım başladı beni bi heyecan sardı açılmam ve çatım normal Doğum için gayet uygundu fakat doktor gelip tekrar muayene ettiğinde çocuğun hala inmediğini söyledi ve sezeryana alıyoruz seni dedi tabi ben sonuna kadar normal istediğim için başladım ağlamaya annemi istiyorum ben ameliyat istemiyorum diye ama nafile kendimi ameliyat hanede buldum belden uyuşma yaptılar doktorum geldi başlıyoruz deri ve 5 dakika sonra o muazzam ses bebeğimin ağlama sesini duydum ve başladım bende ağlamaya yanıma getirdiler yanağıma dayadılar yanağını o kokusu o sıcaklığını hiçbirşeye değişmem..Bebeğimi 21 Eylül Cuma günü saat 12:02’de Sela ile Ezan arası mübarek saatte kucağıma aldım Rabbim herkesim evladını kendilerini bağışlasın bu duygunun hiçbir tarifi yok❤️❤️ Biraz uzun oldu kusura bakmayın miniğim ile size hayırlı geceler diliyoruz teyzeleri💕💕🌸
Baharun2 Saduman hayırlı olsun canım keşke tüm doğum hikayeleri bu uzunlukta olsa 😂 diğerlerini hiç okuyasım gelmiyo cidden 😀😄