seymaatk13 Kızlar kaç haftalık gebesiniz ve korona nasıl geçiyor nasılsınız herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz ben 6 haftalığım hiçbir ilac kullanmıyorum normal grip gibi geçiyor
_Nur_1818 seymaatk13 Benim aşırı ağrılı geçiyor malesefff 10+4 gebeyim böyle ağrı hayatımda görmedim berbat bir şey
Vicibici seymaatk13 6.gündeyim iyileştim sadece geniz akıntısı ve ses boğukluğu kaldı 🥲geçen yıl delta virüsünü atlatmış biri olarak diyorum ki bu geçirdiğim covit olamaz diğerinden bir o kdar hafifti.
Nors seymaatk13 30+3 dün pozitif çıktım .koku tat yok denecek kadar az grip gibi benimki iltihapta çıktı vücutta antibiyotiğe başladım parol falan yuvarlanıp gidiyoruz
Kele-bekler1 Bizde 7 haftalığız 6. Haftamda yakalandık covide bugün 5. Günümüz ilk güne göre çok daha iyiyim ama hala çok halsizlik ses kısıklığı bogaz agrısı ve yemek zorla yiyorum🙏🏻 Allah yardımcımız olsun hepimizin 🤲🏻 seymaatk13
el1fff 26+6, koronanın 4. Günündeyim, ilk gün haricinde hafif geçiyor şimdilik burun akıntısı geniz akıntısı hafif öksürükten başka sorun kalmadı atlatacağız inşallah 🙏🏼