Dilarey Haftaya girmiş bulunmaktayız uykusuzluktan delircem. Geceleri uyuyamıyorum ayaklarımın altı yanıyor buz koyuyorum sizlerde durumlar nasıl ben çıldırmak üzere
Pinpirikanne Dilarey 32. hafta 🙋♀️ bnde wc cikmaktan ve sicaktan uyuyamiyorum artik sagdan sola dönmek bile çok zor olmaya basladi valla sicaklrda eklenince gece uykusu haram oldu 😓😓😓yine de cok şükür bugünlere Rabbim ıkinci nasip etti 🙏🙏
Mavisperi Dilarey 27 haftadayiz ayak yanması uyuşmasi bacaklarım çekiliyor huzursuz bacak sendromu deniliyo sanırım cok çok çıldırtici bisey inan delircem burnum tıkalı hava sıcak gece bile kalkıp su içme ihtiyacı duyuyorum
Ysmndnz Dilarey Aaaa beni gördüm sende 😅 bende 27.haftadan beri aynı durumdayım şuan 32 olduk evde su dolu kovam hep hazır sürekli buzlarını tazeliyorum ayakları buzlu suda bekletmeden asla uyuyamıyorum
aslansmommm Dilarey 29+5 ayak yanması huzursuz bacak sendromu sıcak hava nefes darlığı ne ararsan var sabaha kadar klima açık yine de bana mısın demiyor eşim üşüyor yanımda yazık üstünü örterek uyuyor ben yanıyorum hasta edicem adamı 🤭😁
Dilarey Mavisperi hııı bir de bu var unutmuşum huzursuz bacak sendromu. Sallasam olmuyor kaldırsam olmuyor. Yok uyku harammmmm
Minigim38 Haftadayim 3 gündur ayaklarımın altı ates gibi yanıyor soguk suyun içinde tutuyorum fayda etmiyor Siskinlik bi yandan sıcak basıyor bi yandan burnumda tıkalı tuvaletten çıkamıyorum hepsi bi yandan geldiler bakalım nolacak🤷♀️🤷♀️