[silindi] kayaa0 yillardir sulaleye android girmemis biri olarak , apple degil uygulamalar dusuruyor hanimefendi. İnstagram wp vesaire. Ama apple dusurmedigi icin androide gore asiri dikkat cekmiyor…
Deletedmom_85 Deletedmom52620 bunlara çözüm gelmesi lazım koskoca şirket trilyonluk mu diyim katrilyon mu diyim bilemedim jdjjd
Deletedmom_85 [silindi] köpeciği telefon yemeyen de ne bileyim jsjdjdj 😁 Bakalım artık ya belki dedim bi çözümünğ bulan vardır. Tek ben muzdarip olamam bu konuda ndjdj
[silindi] Deletedmom_85 kopegim pika sendromuna sahipti :'( her seyi yiyordu , battaniye , hatta kolondaki demire kadar uvar falanda… Telefonum hic yani kurbani olsunda kendisine zarar…
Deletedmom_85 [silindi] yaa ciddi bir şeymiş kız üzüldüm. Bende öyle ağzına alırlar oynarlar ya öyle sandım 🥹
[silindi] Deletedmom_85 ay yok , oyle yapmasi gerekirken bu yutuyordu iste , bardak kirilsa yemeye calisiyordu. Once evde terapi aldirdik yetmedi rehabilite merkezine gonderdik ihhh ise yaramadi , gecen ay uyutuldu…
Deletedmom_85 [silindi] ya kıyamam be. Şimdi nasıl peki canım? Kız sen niye hiç emoji kullanmıyosun kaçtır sorucsm unutuyorum jdjfjd
[silindi] Deletedmom_85 sebebini bilmiyorum uygulamada emojili klavye cikmiyor ve sinir bozucu :D onun disinda kopegimiz iyilesmedi. Buda onun bagirsaklarina ilerde zarar verecegiden uyutuldu. Cunku surekli ameliyat vesaire gerekecek ne bulsa yiyor hayvan duz yurumuyor… Bu yuzden iki secenek vardi ya onu bu hastaliga maruz birakmaya devam etmek yda huzura ermesi. Huzura erdi en azindan…
Deletedmom_85 cutiebun ay ağlamak istiyorum jsjdj 😁 Hücresel veri kullanıyorum Hâlbuki çoğu zaman yav. Ama Sanki bi tık daha iyi atıyor kanki haklısın bir kere denemiştim. Sen hangi uygulamayı kullanıyorsun indirmek için? Belki onun da etkisi vardır 😁
Dilos6342 Deletedmom_85 en sinir olduğum şeylerden 😂 çekiyorum foto çok güzel kaliteli, WhatsAppa atayım diyorum bulanık resmen. Hele profil resmi yapmaya kalkarsam vay halime hesap makinesiyle çekmiş gibi gerçekten de 😂 P30 lite kullanıyordum onda da öyleydi 7 8 aydır s21 kullanıyorum o da aynı 🤦🏻♀️ Bende çözüm bulamadım şurada bekleyeyim..
Deletedmom_85 Dilos6342 güya kocaman şirketler en büyük eksiklik ve kusur bence hadi ekstra güncelleme gelmesi temalar renkler yazı stili cart curt bunlar boş şeyler de. Ama bu kalite işine kesinlikle çözüm getirmeleri gerekiyor. Yıllardır böyle gerçi nu saatten sonra ne değişecek ki 😥
Deletedmom_85 [silindi] ay ben senin yerinde olsam kurcalar bir şekilde bulurdum acayip takıntılıyım. Ama sen o kadar umursamıyosun jdjdjd Rabb’im şifa versin köpeciğe♥️
Dilos6342 Deletedmom_85 aynen, instagram kullanmıyorum ama ablamdan gördüğüm kadarıyla o uygulamada da aynı sanırım. Ayarlardan yüksek kalitede paylaş falan yaptik hala aynı paylaşıyordu instagramda ben de iyice sinir olup bıraktım😂 ama iPhone kullanan arkadaşım var direk nasıl çektiyse öyle paylaşıyor çok sinir bozucu