Eyz Daha öncesinde kullanıyordum gebelikte bıraktım 18 haftalık olduk 1 haftadır inanılmaz aşeriyorum sigarayı 🥲
Senazeynep34 Eyz bende aynı durumdayım. 25 hafta oldu, 20 haftadır içmiyorum. Bu aralar aşırı derecede sigara içmek istiyorum. Ama bir tane içsem devamı gelir bırakamam diye çok korkuyorum.
MeriHera Eyz Direnin hanımlar ara atak dönemleri oluyor, benimde böyleydi 35+5teyim ara ara yine geliyor ama bir iki saat sonra geçiyor. İlerledikçe ataklar azalıcak ve süreleri de kısalıcak. Ben gebeliği 4. Haftada öğrendim öğrendiğim gibi de bıraktım
gizgizz Eyz sen içtin bıraktın da aşeriyosun benim bi arkadaşım sigara içmiyordu gebelikte sigara aşerdi. Sigara içmedi küllük kokladı içine çeke çeke düşünebiliyor musun 😂😂 olur yani böyle şeyler ama içmemeye çalış
GlsMila Eyz 35+3 deyiz 11 senelik içiciyim ve kendimi asla asla durduramıyor günde 1-2 tane içiyorum 1 paket 10-11 gün gidiyor vicdanım tabiki rahat değil ama asla duramıyorum bi yöntemi olan var mı
Eyz Senazeynep34 kesinlikle gelir çyle bir iki duman çekiyorum sanki hiç ara vermemiş gibi oluyo insan
Eyz MeriHera bazen geçmiyecek kadar geldiği oluyor maalesef 🥹 eşimden çekiyorum bir iki duman ama önceki gibi tamamen içime değil sadece kendimi tatmin etmek için
Senazeynep34 Ay çok zor bir süreç. Keşke şu sigara oalyi tüm dünyadan bir anda kalksa 😃😃 evde de her yerde sigara var yani şuan Allah’tan ne kadar iradesiz bı insan olduğumu bilip bı taneden bı şey olmaz moduna girmiyorum 😃
Eyz Senazeynep34 hahahaha bencede içmeyen ortamda olsam evet belki çok şey yapmam dediğiniz gibi her yerde herkesin elinde var delirmemek elde değil 😂😂😂😂
Eyz GlsMila doktorunuz ne dedi peki 🥲 bunun bir yöntemi yok tamamen beynimizi kandırmalıyız onu da yapamıyoruz 🤦🏻♀️
Senazeynep34 GlsMila kendini 1-2 tane ile tuyabiliyorsan ne mutlu. Benim doktorum günde 3 taneye kadar izin veriyor ama ben iradesi leş gibi olan bı insan olduğum için mecbur tamamen bıraktım. Azaltma olayını asla beceremedim çünkü. O yüzden şuan canım ne kadar çekerse çeksin bir nefes bile alamıyorum çok kotu 😰