minikturtam1 tazecikannee öyle valla ilk başlarda o kadar cok istiyordum ki nasip olmadı. sonra dedim iyi ki olmamıs. Evliligimin tadini doya doya cikardım. Şu an kendimi çok hazır hissediyorum. Tam zamnıymış gibi.
tazecikannee arzum8683 ayy herkese umut oluosun uz bende 1.5 sene olmadı tüp bebeğe başladım 25 yaşındayım umarım anne olmayı tattırmak nasip olur 🥰
arzum8683 tazecikannee bende tüpbebek tedavisine başlamıştım tedavi görürken normal yollarla hamile kaldım doktorumuza söyleyince çok sevinmişti hemşireler olsun güzel haberdi bazı hastalarımda oluyor bu demişti şok olmuştuk biz o zaman
arzum8683 tazecikannee inşallah canım nasip etsin sanada bu duyguyu Rabbim çok özel çok kıymetli çok kutsal bişey bu inşallah inşallah Amin🤲🤲❤️
Fatma-Tarkan tazecikannee çok teşekkür ederim Çok amin Sadece sigara ile başım belada bir paket içerken günde 4 adet e indirdim
BurcuMusti3107 tazecikannee 25 yaşımdayım ve ilk gebeliğim Allah kısmet ederse 2 ay sonra kucağıma alacağım oğluşumu 🥰💙
BurcuMusti3107 tazecikannee amin çok teşekkür ederim tüm bebişini bekleyen anneler sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah 🙏 🥰