Aysh89 tazecikannee yaaa şimdi gün sayıyorum sağlıkla isteyen herkese rabbim evladın hayırlısını versin
Neslihan5241 tazecikannee hiç sorma cnm valla şeker yüklemesi yaptılar 10 da 10.30 da kustum hepsini maf etti sabah sabah 4 tüp kan verdim içimi dışima cikardi
tazecikannee Neslihan5241 yeterki bebiş ler iyi olsun bende tüp bebeğe gidiyorum göbeğim delik deşik oldu morardı ama hep diyorum yeterki olsun bebek gerisi önemsemiyorum herşeye şükür 🐣
Neslihan5241 tazecikannee inşallah senin de bir bebişin olur cnm Rabbim sanada tattirsin bu güzel duyguyu
Mumoslu tazecikannee ay inanirmisin halen tam manasiyla alisamadim desem🤣🤣oda dunyaya adapte olmaya calisiyor ama o benden hızlı 😁🌺🌺
Mumoslu tazecikannee haahhh bak bu kesinlikle dogruuu🤣🤣yetisemiyorum her sabah bir yer daginik😂😂yakalanincada agliyor❤️🤣
arzum8683 tazecikannee bende tüpbebek tedavisine başlamıştım tedavi görürken normal yollarla hamile kaldım doktorumuza söyleyince çok sevinmişti hemşireler olsun güzel haberdi bazı hastalarımda oluyor bu demişti şok olmuştuk biz o zaman
arzum8683 tazecikannee inşallah canım nasip etsin sanada bu duyguyu Rabbim çok özel çok kıymetli çok kutsal bişey bu inşallah inşallah Amin🤲🤲❤️