Aysnremir23 tazecikannee Amin Allah razı olsun o bebeklik hali şimdi 4.5 yaşında :) Rabbım evlatlarımızı korusun Salih kimselerden eylesin inşallah 💕
Prensesbii15 Ogretmen_Anne_ bende 22yim ilk gebeligim 3 aylık 5 günlüğüz bugün düşük tehtidi olduğunu öğrendim iyi mi uzulsem mi ağlasam mı bilmiyorum
tazecikannee Prensesbii15 sakın stres yapma keyfini çıkar o güzel anların onun sana ihtiyacı var inşallah bebeğini sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰 🐣
Gulten88 İlk kez 24 yaşında anne oldum.. 2.yi doğurduğumda 29 yaşındaydım.. Şimdi 34 yaşındayım ve 3.cüyü 3 gün sonra doğurucam Allah’ın izniyle 🙏🥰.. 5 senede bir doğurdum anlayacağınız 😆😅 Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin 🙏🥰
Gmzbiri tazecikannee planlı gebelikle 31 yaşımda anne olucam 32 haftalığız. Keşke daha önce anne olmayı düşünseymişim🤗
3prens71 tazecikannee ılk oglumda 20 ıkıncı oglumda 21 Şuan 3. Oglum yolda 28 😃😃3 de bekleyerek planlı olmadı😂😂
Nuryaas tazecikannee ilk bebişim 20 yaşında doğdu evet bekliyordum simdi 33 yaşındayım oğluşum olacak allahin izni ile
muallimehanimmom5 Nuryaas ikinci tamamen sürpriz o kadar korunurken dikkat ederken nasip oldu 😅 bakalım kısmetiyle gelir inşallah 🤗
Furkan-Rukiye35 İlk anne olduğumda 26 yaşındaydım oğlum kasımda 7 yaşına girecek şimdi ikinci bebeğime yeni hamileyim 7 haftalık 33 yaşında olucam ;)