sliya30 ARKADAŞLAR DETAYLI ULTRASONA GİRMEM GEREK ÖNERİSİ OLAN VAR MI BURAYA YAZARSANIZ HASTAHANE VE DOKTOR. AYRICA ÜCRET YAZARSANIZ SEVİNİRİM 🌺
anne96 sliya30 ben yalovada bır ay once yaptırdım 900 tlydı. bursada zafr sıvrı vardı 500 tl ama doktoruma sordugumda o perınatolog degıl radyolojı uzmanı onu tavsıye etmem dedı ama sonrasında ona gıtmedıgıme pısman oldum sonucta o da doktor ve allah korusun bır sorun cıksa o da gorebılır
Feyzaerturk sliya30 Sonomara gittik biz çok memnun kaldık 500₺ ydi en son bir tane ultrason resmi veriyorlar kalanları CD ye atıyorlar güzel bi rapor hazırlıyorlar ve 30 dk Detaylı ilgileniyorlar biz çok memnun kalmıştık
Mnk16 Fsm de sonomar diye bir kliniğe yönlendirmişti doktorum , 500 TL idi en son biz memnun kalmıştık ilgilenmişlerdi
oykumm_1233 sliya30 zam gelmiş olabılır canım 1 hafta sonra giricem 1 ay once o fiyatı söyledıler 🤷🏼♀️ bıde ben ordakı doktorda takıpliyim ondan olabılırmı kı
Feyzaerturk sliya30 Bende bu uygulamada tavsiye üzerine gitmiştim çok memnun kaldik umarım sizde kalırsınız 🌸
Bebegim_veben sliya30 yıldırım dorukta ersin akkuzu çok detaylı inceliyor tavsiye ederim bi kaç önce yaptırdım 420liraydı deiştimi bilmiyorum
Regina16 sliya30 beni sonomara kendi kadin dogum doktorum yonlendirdi, biz de cok memnun kaldik gayet ilgili bir beyefendi zaten yasi da var deneyimli birisi yani