elifserkancinar Selam kızlar biz 28+5 olduk ya siz😉 buarada hazırlıklara başladınızmı ? Neler aldınız bebek bezi ve ıslak mendil olarak neleri tercih ediceksiniz? Stok yapmak doğru mu malum herşey çok pahalı indirimde buldukça almalımıyız? Gelin tartışalım
BusraBaturu elifserkancinar bizde28+5. 😊 olduk ben sanırım prima premium alıcam oglumda da öyle kullandım darısı kızıma şimdi fiyat konusuna gelirsek malum evet pahalı ama deneyimledim bezi aşmayı tercih ederim ha baktık gelmedi poposuna sırasıyla tek tek denerim 😀
YagizAsyaMom elifserkancinar vallahi bu gece 24+3olacağız ve bugün 1 ve 2 numara prima aldım. Şok markette ve çağrıda indirimliydi. Hangi bezle başlarsak onunla gider diye düşünüyorum. Normalde herşeye i stok yapıyorum bunda da az az almaya karar verdim.
Kenanizm18 elifserkancinar sleppy merhaba seti almıstım 3 paket. İcinde 1 no 40 adet 2 no 40 adet 10 tane alt acma örtüsü 4 pakette ıslak mendil vardı.
Ozlmtfkc Arkadaşlar instagramda muhendisinoglu diye mühendis bir baba bütün bebek ürünlerinin içeriklerini araştırıp paylaşıyor takip etmenizi öneririm. Bu sayfayı bulmadan önce sleepy bebek bezi ve ıslak mendili iceriklerini araştırıp almıştım doğru tercih etmişim
Hayalll Ozlmtfkc ayni sekilde sleepy olarak dusunuyordum ve o paylasimi gordukden sonra gidip almisdim iyiki prima almadim diyorum yksa ilk tercihim oydu yaziyi gorene kdr
elifserkancinar Ozlmtfkc evet onu bende gördüm Sleepy, Molfix, bambo, goon, huggies ve canbebe vardı sanırım içlerinde, Prima o kadar tutulmasına rağmen o yoktu listede.. bende Sleepy'den yana yaptim tercihimi ıslak mendil olarak ise Dalin aldım baya bı🤗
Dml1234 İnstgramdan @Muhendisinoglu sayfasına bakmanızı tavsiye ederim bebek bezlerinin içindeki bütün maddeler araştırılmış olarak var. Herkez prima diyor ama primanın içinden çıkan çıkana oraya bakıp almalısın
YagizAsyaMom elifserkancinar 108 li prima premium care 63 lira 168 li 2 numara 94 lira. Islak mendil de baktım ama kurur diye korktum
Bskogzhn Kenanizm18 ilk asamada ıslak mendil almadım ebebekte pamuk satılıyor kendimiz suyla ıslatıp siliyoruz.. daha sonra sleppy nin ıslak mendilini kullamayı düşünüyorum ilk zamanlar ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum
mhtp18 YagizAsyaMom ben 200 lıra civarı aldım İnternetten sen cok iyi fiyata almıssın 1 numara 108 adet yeter mı acaba