Herkese merahabalar dogum hikayem ne kisa ne uzun
Dun saat 7 gibi suyum patladi bu arada ilk dogumum sezeryandi 2.de sezeryan olcakti zaten normalde 25i bugun yatisim olcakti ama bizim minigimiz erken gelmeyi tercih etti dun saat 7 gibi suyum patladi esime soyledim hemen o taksi cagirirken ben bir dus aldim ustumu giyindim derken taksi geldi bindik bursa sehir hastanesine geldim acilden giris yaptik suyum patladigini soyledim altan muyane ettiler yavas yavas sancim basladi hemen nst baglayip yatisi yaptilar sonra dogumhaneye ciktim islerimleri tamamlayip sanci odasina aldilar o sira sancim cok az gidip geliyordu doktor muayne flan etti sonra artik sancilarimin arttigini soyledim direk doktoru arayip soylediler amilyathaneye alindim sonra belden igne yaptilar yari antestezi ama ben hissediyorm dedim uyusmadim sonra uyuttular uyandigimda saat 23 di odaya geldim sonra bebeisi getirdiler suan yatiyoruz sali gunu cikcaz merak ettiginiz sorulari cevaplayabilrim ama cidden hastane cok guzel ve doktorlari ilgili temiz hastane iyki burda dogurmusum