elmaserkc21_ Hamileliğin ilk ayları deli gibi erik yedim tuza bandıra bandıra ımmm😆😆 Şimdi 6 ayligiz canımız tatlı şeyler çekiyor normal mi Cinsiyet meselesi bi öğrenemedim artık şansım tahminlere kaldı Şaka maka bi yana sağlıklı olsun da bebisim
HSena38 elmaserkc21_ bende ekşilere aşıktım başında tatlı görmeye dayanamıyordum 🙊 Şimdi di yine ekşi önceliğim arada tatlı yiyorum bizde 20+3 deyiz bu hafta cinsiyet için gidicegiz insaAllah 🙊 Hamileliğimi de hemen söylememiştim bunu da biliyorum söylemiyorum saniyor herkes 🤣🙊
Alya_miram elmaserkc21_ bu ben limonı tuza batırıp yerdim, şimdi 7 aylığız full çikolata pasta tatlı olan herşeye bayılıyorum 😂
mangolingo elmaserkc21_ ilk 12 hafta turşu, çiğköfte, erik aşerdim. 13. haftadan sonra bol bol karpuz 🥹 bebişim erkek 🫶
Ecceee elmaserkc21_ ben de ilk aylar sürekli ekşi yedim, hatta bütün bir limonu bir oturuşta yiyordum, 36.haftadayım bi kaç aydır tatlı şeyler istiyor canım. Cinsiyeti kız bebeğimin. Siz 6.aya kadar nasıl öğrenemediniz detaylıda da mı çıkmadı cinsiyeti
Mavisperi elmaserkc21_ vallaha bende aynıydim nerdeyse tatlı şeylerden tiksindim diyebilirim erik yeni yeni çıkıyordu tum pazarlarda marketlerde erik arıyordum gece gece çatır çatır erik yediğimi bilirim 😀😀😀 27. Haftaya giriyoruz şimdide tatlı istiyor canım sizin cinsiyetiniz nedir acep,??