gozdetrhn son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim 2 gün önce beta değerim 2700 lerdeydi. bugün dayanamadım doktora gittim 5 haftalık hamile olduğumu söyledi kese 7 mm dedi 20 mm olmadan kalp atışı duyulmaz dedi 10 gün sonra gel canlanmışmı tekrar bakalım dedi. çok moralim bozuk sanki kötü birşey var gibi sizde nasıl olmuştu
Deletedmom727272 gozdetrhn günaydın taze anne☺️ Çok çok yeni daha endişende haklısın ama geç döllenmedir ve çok yaygındır bir haftalık fark çok çok normal. 10 gün sonra pek tabii kalp atışını görmeye gideceksin zaten kalp atımı için de 8 haftalara kadar bekleme gerekebilir. Daha dur yeni başlıyosunuz🎈
Rabia_zanile gozdetrhn niye moralini bozuyorsun ki kötü bişry dememiş 5. Hafta kalp atışı için cok erken 8. Haftada bile duyan var sen hiç moral bozma 10 gün sonra git inş saglıkla duy bebeginin kalbini
Sevdapl gozdetrhn bizde de aynısı oldu hiç korkmayın. İlk kese görüldü bir hafta sonra gel dedi bana da. Bir hafta sonra gidince de kalp atışı duyuldu. Sizinki de öyle olacak. Siz bu sürede dikkat edin, sağlıklı beslenin, bitki çayları falan içmeyin.
Merve201119 gozdetrhn moral bozacak birsey yokki bundan 5.ci haftada zaten sadece kese gorulur 10 gun sonra inşallah bebegi görürsün kalp atisiini duyarsin
gozdetrhn Rabia_zanile ben hesaplara göre 6+3 diyordum burda da 6. haftada kalp atışı duyan çok olmuş o yüzden gitmiştim inşallah bir sorun olmaz 10 gün sonra duyabilirim
Deletedmom727272 gozdetrhn çok kötü bi travma🫤 ama bu hikayen yepyeni olacak, vücuduna şimdiden bu sinsi stresi yükleme. Her sürecin şahane olsun🎈🎈
Mzyyn1903 Geç dölenme olmuştur senin hesabında o yüzden Doktorun dediği doğrudur 5 haftalıktır 5 haftalıktada kalp atışı duyulmuyor malesef bende ilk kontrolumde 5 haftalıktım sadece ufacık bir kese vardı bebek bile yoktu henüz içinde o yüzden boş gebelikten endişelenmiştim 1 hafta sorna tekrar gittim kalp atışınıda duydum bebeğide gördüm hamileliğin çok başındasın yapması zor ama endişelenme stresse girme
gozdetrhn Mzyyn1903 kimyasal geçirdiğim için çok endişeliyim açıkçası sanki her an kanama olacakmış gibi değişik bir his o yüzden bu kadar heyecan yapıyorum sanırım
gozdetrhn Mzyyn1903 bende içinde bebek var mı yok mu bilmiyorum doktor bana söylemedi neden söylemedi ki
Mavisperi gozdetrhn 5 hafta da çok çok zaten canim üzülme 8. Haftanda git duyarsın ben bilerek 8 kadar beklemistim
gozdetrhn Mavisperi şimdi kesenin içinde bebek olup olmadığı görülürdü ama değil öi doktor bana birşey söylemedi
Yagmurrr98 gozdetrhn Tamamda böyle düşünüp kendini strese sokmaya ne gerek ne var steeese girme görürsün kalp atışını sakın kal 🥲🥲