Ays_cskn Aysunercan merhaba 29 +0 olduk sukur 68 ile basladik 73 olduk insallah cok daha fazla almadan bu kilo ile tamamlarsam benim icin cok iyi olucak☺
Usnac1995 Ays_cskn bende gebe olduğumu öğrendiğim sabah 66 kiloydum , şimdi yime her sabah tartılıyorum 72 yim. Ama akşama doğru 73.5 falan oluyor :) ben kaç kilo almış oluyorum . Gebe olduğumu ilk öğrenidğimde sabah tartılmıştım çünkü
bsra-25 Aysunercan ilk hamileligim boyum göre zayıftım 54 kilo ile hamile kaldım şuan 18+4 um 5 kilo aldim 🙈
Ays_cskn Usnac1995 72 yi baz al bence hemen hemen ayniyiz 6 kilo falan oluyor bende 5 kilo almisim normal 😊
Usnac1995 Ays_cskn bende sizinle haftamızı aynı gördümde yazdım. Ama meğer ben 30+3 olmuşum. Daha dün 29 dum sanki 😂😂
Eliffyucee Aysunercan Buraya bakınca moralim çok bozuldu herkes çok az kilo almış maşallah ben 24 . Haftamda 13 kilo aldım hamilelik şekerim çıktı şuan diyet yapıyorum çok huzursuzum bir hafta sonra düşmezse iğneye başlayacağım
Usnac1995 Eliffyucee canım böyle şeyler için canını sıkma insanalr neler yaşıyor şükret bence haline kilo bu verilir. Bebeğini sağlıkla kucağına almayı dile sadece 🌸
Eliffyucee Usnac1995 Tabi orası öyle kilo verilir ona çok takılmıyorum sadece şekerim bebeğe bişey yapar mı korkusu var ☺️
Ays_cskn Usnac1995 masallah ya bana zaman gecmiyor gibi geliyor sanki bizde 1 ağustosta 30.haftamiza giricez kismetse ilk gebeligimde tansiyon sorunum vardi cok sukur bu zamana iyi geldik insallah sorunsuz gecer bundan sonrasida o yuzden ne kadar az kilo alirsam o kadar iyi benim icin☺
Usnac1995 Eliffyucee evet bunu bende düşünüyorum şeker yüklemesi yaptırmadım açlık tokluk baktırıyorum. İçimde korku var ama sonuçta kontrol altındasın diyey yapıyorsun hiç birşey olmaz. Benim tanıdıklarım var şeker komasıyla doğuma gittiker bebekler sağlıklı gayet
Usnac1995 Ays_cskn bana çok hızlı geçiyor ben takip edemiyorum valla günleri :) hemde doğum korkusu sarıyor ilk gebeliğim. Hem bebişe kavuşmak istiyorum, hem doğum olsun bebekle ilgilenmek olsun beni korkutuyor. Bakalım nasıl bir macera bekliyor beni :)
Ays_cskn Usnac1995 Ah ilkler bir baska tabiki benim 2.gebeligim az cok beni neyin bekledigini bildigimden sanirim vakit gecmiyor cok tatli heyecanlar bunlar tadini cikar bzimki sezeryan olucak kismetse sanirim 38 39 hafta gibi dogar diye düşünüyorum hanımefendi erken gelmek istemezse🥰🥰🥰
Usnac1995 Ays_cskn ben normal olsun çok istiyorum ama süreç nasıl ilerliyor sancı nasıl bir şey, sezeryan olursam sonrası çok zor geliyor , aklımda deli sorular :) Allah bağışlasın inşallah bütün bebişleri.
hulyaca 22+4 ve +500 gr aldım. Haftama kadar ne kadar az o kadar iyi. İlk hamileliğim de 18 kilo aldım aşırı zorlanmıştım. O yüzden kilo en büyük korkum 🙈
Ays_cskn Usnac1995 Amin insallah akisina birak bebisler belirliyor zaten gelecegi yolu insallah gonlune gore olur ☺