can_1anne 11+2 de kanama alani gördü doktorum progestan verdi. Ama bebeğime bisey olcak diye çok endişeliyim kalbi mi durdu diye
Sinemozy can_1anne ben geçen hafta kontrolümde 7+2dim benim de kalp atışını duyduk ama kanama alanı gördü progestan proluton iğne verdi kanamam lekelenmem olmadı bende çok endişeleniyorum
OksijenliSu can_1anne Benimde o haftalarda kanama alanım vardı ama lekenmem olmadı hiç bir zaman. Progestan fitil kullandım ve 2 kere de iğne vuruldum. Hareketlerime dikkat etmiştim. Şuan 25+2′yiz.
ZMM8888 can_1anne korkmayın Birşey olmaz Allah’ın izniyle dikkat edin iş falan yapmayın. Bnmde 11 haftada vardı şuan 24 haftalığım hala varmış hatta plasenta çevresinde 4 adet varmış perinatoloji bölümüne gitmem gerektiği söylendi ilk gebeliğimde de neredeyse doğuma kadar sürdü bunda da öyle olucak gibi inşallah sağlıkla kucağmıza alalım hepimiz
Gamzee97_ Benimde kese büyüklüğünde kanama alanım vardıı kanamam yoktu ama progestan fitili 3 aya yakın kullandım ve geçti canım korkma
Sevdebs Benzer zamanlarda bende aynı şeyi yaşadım herhangi bir kanama alanı olmadı progestan kullandım başka doktora gittiğim zaman önemsiz olduğunu söyledi ilacı kullanmadım ekstra şu an 31 haftalığım, kendinizi rahatlatın korkmayın
umyahsen umyahsen peki kanama lekelenme olmadan kanaama alanı nasıl geçti. Doktor kanaman olacak illaki dedi Bir şekilde atacaksın koyu olursa korkma demişti de
Gamzee97_ umyahsen bi kaç gün kadar oldu sonra olmadı canım ama ultrasonda görüldü yine ilacı kullandıkca kanama alanım küçüldü ve sonra kayboldu
saglikciaanne Kanama alanı benimde oldu 9. Haftada ve doktorum üç iğne üç aya kadar da hap kullandirdi zaten riskliydi çünkü. İlişki kesinlie yasak , ağır iteleme kaldırma yasak ve geçene kadar istirhat halinde olmanız gerekli
umyahsen can_1anne nasıl geçti peki lekelenme olmadan. Bana doktorum bir şekilde kanaman olacak dedi koyu olursa korkma dedi de şuan da koyu lekelenmem oluyor günde iki üç ped gidiyor
saglikciaanne can_1anne unutmuş olabilir banada devletteki doktorum söylemedi ozeldeki doktorum söyledi
saglikciaanne can_1anne hatta bir gün. Önce özele gitmiştim bir sıkıntı yoktu ertesi gün devlette randevum vardı oradaki doktor var deyince korkup tekrar kontrole özele gitmiştim doktorum dün ağır kaldırdın mi iş yaotin mu kendjni yordunmu vs diye sordu iş yaptım ama ağır iş değil falan dedim tamam kanama alanı geçene kadar bunlar bunlar yasak dedi iki gün arayla üç iğne verdi ve duphaston hap verdi
umyahsen saglikciaanne ya benmde kanamam doktora kontrolünden iki saat sonra olmuştu herşey iyi demişti doktorum. Sonra bnm 1 yaşında kızım vardı heralde onu kucağıma aldığım için oldu bilemiyorum doktor herşeyden olabilir herşey tetiklemiş olabilir dedi. Banada dinlen dedi ama tabi ufak çocukla ailemin olmadığı yerde dinlenmek pek mümkün değil ama elimden geldiğince dinleniyorum tabi ki.
Ysmndnz can_1anne o haftalar da bende de mevcuttu 20. Haftaya kadar göründü progestan kullandım yaklaşık 6 ay boyunca ve ilk 4 ay düzenli iğne yaptı doktorum çok şükür sonra bitti. 33 haftalık olduk çok şükür sıkıntı kalmadı ilaçları düzenli kullanın kendinizi çok yormamaya özen gösterin