Bos mrvty benimde annem sağolsun, 3 tane nevresim 2 tane pike dikti. Ekstradan çarşaf ve yastık takımıda dikti. Onlar zaten göz görmeden masraf çıkartan şeyler
Bos mrvty hiç sorma, yani en görünmeyen şey bunlar ve çok cok pahali. Bir tane de yetmiyor ki,kiminle konuşsam bol bol al diyorlar. Ama masraflar da bitmiyor ki:/
Tugbamete mrvty eltim english homedan 60 liraya aldı bende lcwaikikiden beğendim 70 lira bide özdilekte beğendim 70 lira onlardan birini alcam şimdilik 2 tane yeter diye düşünüyorum bide nevresimin içine yorganı nasıl alıyorsunuz kızlar
Ecrinimleyla Tugbamete valla canım ben nevresimi ölçtüm boyunu ve enini sonra dolaşırken tesadüfen bi yorgancı gördüm girdim Bebek yorganı da varmış adama ölçüleri kaç dedim ölçüleri nevresimle aynıydı 70 liraya aldım ama nette de var ve ölçüleri yazıyo
Bekleyenler mrvty özdilek rabbit uyku seti aldı annem. 170tl ye aldık. Ama nette 314 TL aynısı. Aklınızda olsun öyle uçuk fiyatlara almayın. Yorgan çarşaf yastık kılıfı yatak koruyucu var içinde
Bekleyenler mrvty küçükçekmece cennet kültürmerkezinin karşı sokağında perde nevresim satan bir dükkan var oradan