Sare_34- Kızlar günaydın yumurtlamamın ustunden 13 gün gecti adet bekledigim gün test yapmayi dusunuyorum erken gebelik testi mi yapmaliyim yoksa normal gebelik testi mi erken gebelik testinin. Yanlis gosterebildigini duydum yardimci olursaniz sevinirim
Sehrbnon122 Sare_34- bence göstermiyor kuzum comfort erken gebelik testi veya predoctor erken gebelik testi yap onlar kesin cıkartıyor silik bile olsa var demektir ben yaptım hatta güvenmedim 2 defa yaptım ikiside silik cıktı ve ikizlere hamileyim bence sende erken gebelik testi yapmalısın kaset test adetten sonrasını gösteriyor bence
GunEsila Sare_34- ben erken gebelik testi ile öğrendim kızımda adet beklediğim gün yapmıştım ama 6 gün önce değil bu hamileliğimde normal test ile öğrendim adetime 6 gün vardi
Sare_34- Sehrbnon122 reglime 3 gun kala aksam awox marka erken gebelik testi yaptim coook silik yok gibi nerdeyse bir cizgi cikti ama cok dikkate almadim acikcasi bide bu markalara bakayim tesekkur ederim 😊
Sare_34- GunEsila yumurtlama tarihinizi biliyor muydunuz normal testle 6 gun oncesinde iyi ogrenmissiniz
GunEsila Sare_34- ilk kızımda biliyordum ama bunda bilmiyordum canım ben biraz sabırsızim 6 gün önce yaptım çok silik çizgi ile öğrendim ama iki test daha yaptım emin olmak için😊