Behiye89 Cunponannesi88 rabbim su gibi geçirsin doğumunuzu. Mutlulukla karşılayın güzel evaldınızı🌸❤️ dualarım sizinle
Sehrbnon122 Cunponannesi88 Rabbim yardımcın olsun canım bende 21 haftalık ikizlerime hamileyim ve sezeryan olacak büyük ihtimal zamanı geldiğinde korkuyorum sen bütün detayları cıktıgında hayırlısı bize anlat lütfen olurmu güzel gecsin insallah sağ salim kucagına alırsın umarım 😘🥰
Minnosbaby Cunponannesi88 sağlıkla kucağına al inşallah canım benim korkmana gerek yok güzel şeyler düşün ki güzel olsun Allahım tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah annelik duygusunu ❣️🙏🏻
Ozlm0916 Cunponannesi88 korkma kuzum hayirla girer cikarsin insallah bende 3 gün dogum yaptım sezeryanla sana tavsiyem dogurduktan sonra bol bol yürü ki acıları hissetme biraz ilk yürüyüste zorlanabilirsin sonrasında serum felan takıyolar zaten hemen rahatlarsin yeni yeni toparlanıyorum
ikramomm Cunponannesi88 ay doğunca haber bekliyoruz ama güzel haberler 🙈💖 allah yardım eder kuzum hiç korkma 🙏
Tugceecn Hazırlık evresi biraz heyecanlı hem doğum hemşiresiyim hem hamileyim.Ama bebeğin sesini duydun mu herşey geçer bir an önce odama çıksam evladımı verseler dersin 😍Bol bol dua et sağlıkla gelsin inşallaj