Habibeseyit Kızlar kayınvalidemin ismi Tülin koymak istemiyorum bana çok kaba geliyo ama eşim çok ısrar ediyo yanına birsey koy ama Tülin olsun diyo.napıcamı bilmiyorum nolur yardım edin bana ne yapmalıyım? 😪 ne gider yanina başka isim olarak.. Bu arada 35 haftaligim artik netlesmesi lazım çok stresliyim kızlar anliyosunuz dur umarim beni💜
Buse01 Habibeseyit duru Ece sena ve sen illa tulinle seslenme sadece ikinci ismiyle seslen heryerde .. onlarin baski yapması daha kotu bisey emin ol sen sadece ikinci ismiyle seslen ve tulin cok gicik bir isim
Mariaisa Habibeseyit Tülin ismi de güzel canım . Bence bu kadar takma diğer Bebişe sen koyarsın birdaha karışmaz 😅 Yanına istediğin ismi koy yakışır sen de onla seslenirsin
Babies16 Habibeseyit hay bunlarin analarina babalarina.... nefret ediyrm su zihniyetten.kizimi kurtardimda oglum olursa benimkide babasinin adini koyacagni soyluyor sinir oluyrm 😡
aylince23 Bana tülin kibar bir isim gibi geldi üzülmeyin bence gayet güzel :) yanına ipek,duru,inci gibi isimler konulabilir
Safiyercan Bence kesinlikle koyma derim tabikide ama eğer mecbur koyma durumun varsa da kendi istediğin bi ismi mutlaka ekle yanına senin koyduğun isimle de seslenirsiniz bebisine 🙈🙏🏼🙏🏼 Bana da erkek olursa ikinci isim babamın adini koyalım dedi eşim kesinlikle kabul etmedim ettiremezde zaten hiç kimse bunu bana ben kızıma kendi istediğim isimleri koydum buna saygı duyuyor eşim
Mvisss9 Benim eşimde erkek olursa babamın ismi diye tutturdu ilk gününden beri. Sert tepkiler verdim hep koymam dedim hala cinsiyet öğrenemedik ama anlaşma yaptık 2. İsim olarak babasının ismini yazdırıcaz ama o isim kullanılmayacak babasının gönlü kırılmasın diye sadece kimlikte 2. Ad olarak yazacak yani kayınbabamı çok severim Aslında ama bu benim çocuğum neden başkasının adı olsun ki o bi birey olacak zaten bunu da kırmadan söyledim ben zaten istemiyorum kızım güzel güzel isimler var benim adım kötü dedi ama eşim kafaya takmış illa koyacak o yüzden hepsine uygun dille söyledim köyde kayınbabama ismini farklı hitap ediyorlar çocuğuma öyle denmesini istemem ama yine senin adın kimlikte yazacak dedim anlayışlı adamdır zaten eşiminde babasınında gönlü oldu birde böyle dene bakalım belki çözüm olur
Nefesim74 Hay Allah ım yaa bi bitmediler 😡😡 9 ay karnında taşı o kadar sıkıntı çek doğur sonra ismini bile kendin koyama esin gelsin annemin adını koyucam desin yok yaaaa. Benim eşim böyle bişey dese ben ortalığı yıkardım heralde gitsin kaynanam kendi doğursun ona da istediği ismi koysun kimse benim çocuğuma koyacağım isme karışamaz bu sizin hakkınız lütfen bu hakkı elinizden almalarına musade etmeyin.