Ogretmen_Anne_ Kızlar 2 gündür bebeğim sevilmek istemiyor sanırım 🤣 azıcık karnımı okşuyorum hemen toplanıyor minik sıpam 😀😀 bide kolumu koyuyorum arada göbeğime hemen Çek elini kız diye vuruyor. Şimdiki bebekler çok fırlama ya 😂😂 sizinkiler napıyo içerde
_ozlmm Ogretmen_Anne_ aynıııı benim bebeğim 😂dün azcık karnımı sevdim hemen toplandı sertleşti bi tarafım bazen de dalıyorum elimi karnıma koyuyorum anında vurmaya başlıyor dediğiniz gibi sanki Çek elini diyo 😂😂 kolumu kaldırınca hiç bir şey yok koyunca vurmalar başlıyor 😂
Aminenin_annesi Ogretmen_Anne_ bu haftalarla alakali birşey sanırım benimki de sürekli toplanıyor 33+5🐣
Ogretmen_Anne_ _ozlmm bu bebekler rahatına çok düşkün he şimdi böyleyse doğunca neler bekliyor acaba bizi 😀😀😀
_ozlmm Ogretmen_Anne_ bende çok merak ediyorum ama benim haftam size göre daha erken ya 28 deyim hep diyorum zaman geçsin bir an önce kavuşayım 😂
Ogretmen_Anne_ Aminenin_annesi benim kızçemde çok çok toplanıyo yeri daraldığı için tabi bu haftalarda rahat rahat dönemiyorlar