Mrsde94 Kızlar 24+4 ten merhabaa 🥰 ya sizlere sorum şu ben uzun süre ayakta kaldığım zaman ayaklarım aşırı ağrıyo ve yanıyo bide iki gündür el parmaklarım şişti davul gibi 😪 ödem sanırım bu haftalarda bu gibi şikayetleri yaşayanınız oldu mu?
Ogretmen_Anne_ Mrsde94 benimde o haftalarda başladı şuan 2 adım atsam ayaklarım patates gibi oluyor zaten parmaklarımı kapatırken içe doğru canım acıyor tuzlu yemiyorum bol bol suda içiyorum ama geçmiyor napalım hamilelik işte 34. Haftamızdayız bizde 🤗
Rumeysa_Taylann52 Mrsde94 Benim de öyle ellerim ayaklarım fena şişti ayakkabı 36 giyinen ben 38/39 giyiniyorum şimdi bileklerim fena ağrıyor sabah uyandığım da özellikle sağlıkla gelsinler de bebişler inşallah geçer ♥️
Basaktrk Mrsde94 bazen normal oluyor ama sen yinede tansiyon ölçümü yapıp tuzlu yemek yemeği bırak tansiyonun normalse sıkıntı yok oda ödem yapıyor ☺️
Zahii Mrsde94 evet canım ayaklarda yanma falan bende uzun süre ayakta durunca hissediyorum mümkün olduğunca otururken uzat uzandığı da ayağını yükseğe köy. Bol bol su iç sıcaklarda çıkma dışarı mecbur kalmadıkça. İnşallah Rabb’im yardım etsin bebislerimize kavuşalim sağlıkla 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
turkeri-canan Ogretmen_Anne_ Bende sizin gibiyim el parmaklarım ozellikle sabah uyandigimda resmen kapatamiyorum ve naparsam yapayim gecmiyor malesef
Ogretmen_Anne_ Denizmrt doğurunca geçer inşallah bu ödemler gerçekten dayanılacak gibi değil ya dayak yemiş gibi ağrıyor ellerim
Mrsde94 Denizmrt aynen yüzüklerimi takamıyorum bilezikler olmuyor geçen düğüne gitmiştik bende düğünlerde bileziklerimi illaki takarım 😃 geçmeyince sabunladım elimi öyle taktım ama çok acıdı 😏
Ogretmen_Anne_ Denizmrt ben çıkardım bacım yüzüğümü falan en son facia yaşamıştım sıkışmıştı parmağımda 😀
Mrsde94 Basaktrk sağlık ocağından geldim şimdi ikinci tetanoz aşımı oldum tansiyonum normal çıktı şükür evet tuzu kes dedi doktor da
Rabia1012 Mrsde94 ödem ödem ödemin önüne geçmenin yolu da bol su ve çok tuzlu yememek sık sık ayakları uzayıp dinlendirmek kan dolaşımına yardımcı olmak
Ozsvm Mrsde94 25+2 kan verirken damardan kan gelmedi resmen öyle bi ödem 🤣 suda iciyorum ama işte tuzuda kesmek lazim demekki