Zeynepelizz Kızlar 24 haftalık hamileyim ve 1 aydır ozellikle gece boyu ve sabah kalktigimda vajinamda cok agri oluyor saga sola donmekte zorlaniyorum yatakta benim gibi durum yasayan varmi varsa cozum varmi 😕
Ayse2306 Zeynepelizz ben de 20. Haftadayım aynen dediğin gibi ağrı yaşıyorum ama doktora da gitmedim bunun için geçici bir süreçtir diye düşünerek bekliyorum 🥲
anne96 Zeynepelizz benım de ozellıkler sabahları sankı afedersınz kucuk tuvaletım var gıbı bır sancı vuruyor orama 26 dayım
Bebitooo Yaa vajina kemiklerinde mi bende 33 um bayadir ne zaman yatsam vajinanın ordaki kemikler deli gibi ağrı yapıyor çocukken boyumuz uzarduda kemik ağırdı ya öyle bir ağrı
Zeynepelizz Bebitooo vajina iki kemikte gibi valla gece acile goturcektim esimi dedim biseymi oluyor normal degil bu kadari
Edakrc Zeynepelizz aayyy bende 24+6 yim felaket vajinam ağrıyor kemiklerim sızlıyor hele ki yatakta sağa sola dönemiyorum Perşembe günü randevum var doktora soracam
Zeynepelizz Edakrc evet bu ayni ben iste bacagimi sola saga cevirirken aglicak gibi oluyorum sabah topallayarak kalkiyorum oglene dogru duzeliyir gece geri basliyor doktor normal diyor😫
sgok Zeynepelizz off evet bende de var o agrı ama magnezyum icince düzenli hafifliyor rahmi taşıyan bağlar mı ne geriliyomus öyle demisti doktorum cok normal demisti
Edakrc Zeynepelizz şimdi doktordan çıktım çok normal vücut kendisini alistiriyor dedi magnezyum yazdı
Zeynepelizz semirra kasık degil benim vajinamda agri var direk dun gece agri kesici alip uyudum biraz hafifletti
Stella_0 Zeynepelizz Bdnde 20 haftalığım bazen korkuyorum açılma falan mı oluyor diye. Birde fitil kullanıyorum. 4 Ağustos’ta detaylı ultrasonum var doktorumla da görüşücem o gün. Sorucam bende mutlaka.
Zeynepelizz Stella_0 gecmis olsun sizede 2. Gebeligim ilkinde boyle bisey yasamadim evet insan korkuyor gercekten allah hepimize sifa versin🙏🙏