SemaArin 12+1 DEN SELAM TEYZOŞLARIM HEM 2 Lİ TARAMA TESTİMİZ VAR HEM OKSAPAR İĞNE YAZDIRCAZ GÖSTERİRSEDE CİNSİYET SORACAZ 🥰🤰 SİZ KAÇ HAFTALIK OLDUNUZ GÖRMEYE GİDİYORMUSUNUZ MİNİKLERİ 🧿
Annesininportakali53 SemaArin 21 haftalik olduk daha 1 hafta önce gittim bu 3 hafta nasil geçer bilmiyorum🤭Allahtan renkli fotoğraflarını aldım kızımın ama onu büyüdükçe görmek bambaşka bir duygu sağlıkla kucaklarimiza alalim inşallah 🤲💜🎀
Bebekdelisi SemaArin bende sızın arkanızdayım😆😆11+5 carsamba ikili ve cinsiyet inşallah bir tahmın yaptı ama erken oldugu için netleştirmedi hoş oncekınde de erken tahmın yaptı dogru çıktı (makinesi renklı) ama bakalım hayırlısı olsun inşallah
Behiye89 SemaArin günaydınnnnnn 🌸 hayırlısı ile son nstlerimiz. 37+4 olduk kızımla. Nasip olursa 2 ağustos kollarımda olacak ❤️🌸
DemirinAnnesiiii SemaArin Bugün bizim de görüş günümüz ☺️ 35. Haftamız sona doğru yaklaştık artık Allah’ın izni ile 🙏🧿🥰
merveatilgan123 @"SemaArin"bugun bizimde prensesimi görme günümüz 33+4 olduk biran önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum❤
girl_boy_annesi SemaArin inşallah bi aksilik çıkmazsa bizimde görüş günümüz 45 gündür görmüyorum miniğimi 18+0 olduk inşallah keyfi yerindedir🤲🏼🥰🥰
Sehrbnon122 SemaArin ben bugun tetenoz aşımı olmaya gidecem persembe de doktora gidecem minnoşlarımı hayırlısıyla görmeye 🥰😘 21 haftalık olduk ikizlerimle 🥰🥰😘
Asilbeyveannesi SemaArin 32+5 bugün patatesimin görüş günü bir çok şey bugün netleşecek korku heyecan stres hepsi bir arada saat nasıl 3 olur bugün bilmiyorum 🥺😍😂💙🧿🙏