dogamoms Arkadaşlar 23 haftalık hamileyim bugün ölçtüğümde 117/80 çıktı hemen panik yaptırdı çevrem aa yüksek diye sizcede yüksek mi? Bu bebek için tehlikeli mi? Limon suyu içtm biraz 106/74e düştü napmam lazım doktora gitmelimiyim?
Dilekkkk dogamoms canım nırmal tansiyon zaten 12 ye 8 benim normal de dişüktür 9 a 5 falan 11 e 7 buçuğa kadar çıkıo ama doktorum normal dio 14 9 olunca ve sonrasında kork bugn daha konuştum doktorumla bu konuyu
Haticemustafa dogamoms cok normal canm sen cevrene bakma doktoruna bak Ben. 9. Ayin icindeyim hep 10 11 kusur cikiyor ve doktorum tansiyon güzel hic skinti yok diyor 9 un altına düşünüp 13 14 un altina dustugu zaman korkmalisin
Burcuozkann dogamoms gayet nrmal benimki 8e 5 8e 4 çıkıyo doktor ona bile nrmal olur gençsin daha dedi 😂
Haticemustafa dogamoms hepimizde oyle oluyor cnm kusura bak.a bende orda duzgun yazamamisim 9 un altina dusunce 13 14 un ustune çıkınca kork canm onlarin aralari hep normal seninkide gayet normal benm tansiyonum hep oyle cikar doktorumda her zaman çok şükür bir sknti yok der 😊