Ikigozumuncicegiii Kızlar yaklaşık on gündür sağ kalçamin eklem yerinde Her adımımı bir şey saplanır gibi ağrıtan bı sancı var eğilip kalkarken sağdan sola dönerken açıdan bagiricam resmen Ne iyi gelir ve normal mi bu süreçte
Baharow Ikigozumuncicegiii aynıyız gnmüzde aynı. Uykular zaten haram. Bel agrısını geçtim bileklerim bile ağrıyor ellerimden destek alıyorum ya kalkarken :)) sıkalım diişimizi az ksldı
Princessmom Ikigozumuncicegiii 37ye girdm 35den beri var adım attıkça aklım çkyor o ağrıdan sanki. Zamanı gelsede ağırlıkdan kurtulsaydm sağ salim 😔
benimmdunyamm Ikigozumuncicegiii 36+1 benimde 1 haftadır belim ağrıyor sanki adet olacakmisim da olamıyorum gibi kivrandiran bir ağrı sağa donsem olmuyor sola dönsem olmuyor
Zeynep1592 Ikigozumuncicegiii aynısı bende sol kalçamda 3 gündür şiddetlendi inşallah geçer bi an önce 37+5 iz bizde
Ikigozumuncicegiii Princessmom dogunca gecer dimi valla geçmezse böyle devam ederse kucağımda çocuğu nasıl taşırım diye endişe ediyorum artık
Fundatercuman Ikigozumuncicegiii 36+4′üm 34ten beri bu durumu yaşıyorum tam dediğiniz yerde..Malesef geçmedi geçmeyecek de galiba doğurana kadar 🤢