Kahvesever Mnk16 tansiyonu doktoruna bildirmelisin. Benim 12 iken 14 olunca 1,5 saat tansiyon kontrolünde tutuyor doktorum.
Aminenin_annesi Mnk16 ben de şiddetli baş ağrısıyla uyandim ama tansiyonuma bakmadim ondan mi acaba bir de ellerim falan da şişti uyandığımda
Canpolat Aminenin_annesi evet ondan olabilir büyük ihtimalle .Ölçüm yapıp doktorunuza bildirin lütfen sonucu.Tansiyon ertelenecek birşey değil maalesef .
Aminenin_annesi Canpolat normalde tansiyonum yok ama yediklerime dikkat etmiyorum gece yemeklerine dayanamıyorum. suan baş ağrım yok şişler de indi devlete gidiyroum doktor ulaşma sansim yok ama kendim takip edicem
Mnk16 Canpolat benim normal tansiyonum 10 a 6 doktoruma 12 8 diyorum normal diyor laf anlatamıyorum ki 12 olan birinin 14 e çıktığını düşünün yani öyle etkiliyor o yüzden elim kolum bağlı tansiyonun normal diyor acillerde de bu sıkıntıyı çok yaşıyorum
Bebekdelisi Aminenin_annesi ilaç gerekebılır acilden giriş yapın kontrol olsun son zamana da gelmişsiniz inşallah sorunsuz kucaklayın bebegınızı gece yemeleri tansıyon sekeri kaldırıyor varsa
Canpolat Mnk16 12/8 sporcu tansiyonu benimde genelde 11/7 çıkar siz kendinizi iyi hissediyorsanız sorun yok demektir o yüzden doktor normal diyordur canım