Merveisildak 22.07. Sinde beta yaptırdım 770 çıkmıştı 25.07inde yaptırdım 2283 çıktı anormal bir durum var mı benim gibi yaşaayan yada?
hemsiree Merveisildak sonucunuz gayet normal 2 günde en az 2 katına çıkması gerek zaten. 3 günde bu sonuç normal 😊
Annesininportakali53 Merveisildak değeriniz iyi iki günde iki kat artması lazm 3 günde böyle bir değer olması gereken zaten 🥰🌸
Fatma_s 2 günde bu kadar artması ikiz gebelik olabilir mi😊 bir de adetiniz kac gün gecınce bu değerler çıktı
Merveisildak Fatma_s 7 gün geçti adetim. Keşkee ikiz olsa çok istiyoruz ama anormal bi durum olmasından korktum
Fatma_s Merveisildak 05 mayısta öğrendiğimde benim 84tü değerim 3 haftalıktı 10 mayısta tekrar kan verdiğimde 1024 çıkmıştı 4 haftalık olmustuk
haticenurrr Merveisildak 1500 olsaydı sıkıntıydı cunku 2 gün sonra degil 3 gün sonra vermissiniz kanı, ben 2. gün verdigimde daha farklı saatte verdigim icin bile yüksek çıktı. yüksek cıkmasında hicbir sorun yokmus bu arada araştırdım :)
haticenurrr Merveisildak bende suan 4+5 im canım daha kese icin gitmedim 6. haftada gitmeyi düşünüyorum