Vicky Heyecan, kaygi, şüphe, korku, mutluluk hepsini bir arada yaşiyorum. Çok az bir süre kaldi. Eksik olarak bebek küveti, kremleri vs kaldi. Onlari da inşallah bu ay alacağim. Sizlerin kaç gün kaldi şafak kaç? 🤍
Pelinakcn Vicky uygulamaya göre son 61 ama bence daha önce gelecek. Zaten 2 hafta önde gidiyor şu an. Bebek eşyalarını bitirdim odasını kurdum 🙏🏻 Sadece bana alınacaklar kaldı gecelik vs gibi. Onları alıp çantayı hazırlamak istiyorum artık
Vicky Ftmydn Yaa sizinde cok az kalmiş, geceleri artik asla uyuyamiyorum sicaklardan mi yoksa bünye kendini uykusuzluga mi aliştiriyor bilemedim😅
oykubrakpnar Benimde 64 günüm var daha dayanamıyorum ikinci hamileliğim ama çok heycanlıyım sanki ilk gibi ☺️
Vicky Pelinakcn İnşallah en kisa zamanda tamamlanir eksiklerimiz, sağlicakla kucagimiza aliriz. Günler yaklaştikca insani bi telaş sariyor. Bakalim ne zaman gelmek isteyecekler 🥰
Laleliiiiiiii Vicky zaman su gibi geçiyor benimde son 23 gün kaldı.. sanki daha uzun sürecekmiş gibi gelmeyecek gibi 😂