Aselnurum Merhabalar güzel anneler ve anne adayları Nişan gelmesi nasıl oluyor bilen varmı kimi pembemsi renk diyo kimi kahverengi gibi bide normal doğumda kesi uyuşturuluptamı atılıyor normal doğumdan bu yüzden çok korkuyorum 😒
Ipeksari57 Aselnurum Merhaba canım Ben bir normal doğum yaptım şimdi Allah nasip ederse ikinciyi de normal olucam. Öncelikle Hiç korkma 😍 Nişan kişiden kisiye değişiyor ben tam 1 hafta nişan düşürdüm ben 2 cm açıklıkla gezdim nasıldı dersen sarımsı içinde böyle kanlı damwr var gibi düşün o şekildeydi arada da pembemsi ve biraz daha kanlıydı. Normal doğumda kesik atılmış bana bak mış diyorum hissetmedim bile valla. Bir de kendini korkutma ben hiç bu konuda kendimi korkutmadım. 2 ıkınmqda kızımı doğurdum sonra yanımda hemşire kızımı giydirip bakarken kilosuna boyuna ben onu izledim ebe de dikti beni bitti kalkabilirsin dedi kalktım tekerlekli sandalye oturdum odama gittim ve kızımı emzirdim.🥰🥰 Ayy anlatınca o güne gittim şimdi de bir oğlum olucak ve sabırsızlanıyorum 💜🌸 Herkes farklıdır acı eşiği bünyesi ama inan bana normal doğum yapacaksan kendini rahatlat sonrası falan çok güzel. He belki bilemeyiz mesela 29 gub kaldı ama bir bakmışım sezeryan olmuş o da olabilir ama ben çok korkuyorum sezeryan dan 🙈🙈 Bakalım hakkımızda hayırlısı. Ben baya uzun yazdım yaa hakkını helal et nolur umarım çok güzel bir doğum olur 💜 Ve buraya en güzel hikayeni yazarsın 🤲🏼🤍
Pyrz_07 Aselnurum sümüksü pembe akıntı geldi biraz fazlaydı 2. Gün daha çok kırmızı tonlarında akıntı geldi sonrada sancım arttı doğum yaptım
Nisa1710 Aselnurum nişan herkeste farklı geliyor diye biliyorum. Benim sarımsı sümüksü yapıda geldi ilk ve bir hafta boyunca devam ettim don sancılarım olduğu gün az az kırmzılık vardı. Ve normal doğumdan korkma hiiiç sınrsı büyük rahatlık bende kesi dikiş olmadı herkeste farklı oluyor
mrs_atalay Ipeksari57 maşallah 🥰 benim de 36+3 bakalım ne zaman gelecek prensesim. Dikişlerin üzerine oturulmuyo diyolar sizin nasıldı? Bide doğum yaptığınız zaman belirtileriniz nasıldı? Benim 2 gündür bel ağrım ve yürürken vajinada batma sokulma gibi bi his var
Aselnurum Ipeksari57 Ipeksari57 Amin İnşallh Rabbim herkeze sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Kubraayy Ipeksari57 bnmde bugün anlattığın şeyleri birebir yaşadım canım kahverengimsi akıntım geldi sabahtan akşama dediğin gibi akintimda bariz kan vardı damar gibi bu arada 37+3 haftaligix
Ipeksari57 Aselnurum Sıkmadıysam seni bir nebze rahatladıysa için ne mutlu bana 💖 hem sende iyi varsın güzel anne 🌸💜
Ipeksari57 mrs_atalay Allah razı olsun 💖 Valla dikişler şöyle ilk tuvaletimi yaparken acıyacak korkusuyla oturdum ama çok aşırı acımadı. Yani şöyle anlatıyım ben 12 saatte taburcu oldum eve gidip hemen duş aldım sonra da her zaman temizledim batikonla bazen esimden bile yardım istedim o beni aşırı rahatlattı. Arada sızladı en çok da kızım emerken o an rahim kasılma haraketi yaparmış o durum da sızlaması arttı ama oturmamda falan bir sorun olmadı çok şükür. Ben dediğim gibi 1 hafta nişan düşürdüm ve 2 cm açılmam vardı doğum yapacağım gün ateşim çıktı benim hatta esim isteydi üşüyüp tirtir titriyordum esimi eve çağırdım hastaneye gittik açılman 2.5 3 civarı yatıralım seni dediler ama garantisi yok hemen de doğum olabilir uzun da sürebilir dediler eve gitmek istedim bende. Markete gittik esimle merdiven çıktım hatta sonra eve gittik duş aldım sabahtan düzensiz sancılarım da vardı o ateşim çıktığı zaman zarfında. Duştan sonra yemek yiyecekken sancılarım düzene girmeye başladı eşime dedim hemen beni giydir diye. Sonrası hastaneye ve doğum. Ya ben yine çok uzun yazdım gece gece sizin de kafanızı şişiriyorum hakkınızı helal edin 💖🤍 Amacım sorularınıza bi nebze de olsa yardımcı olmak 🌹
Armin-Guney Benim nişan gelmedi. Kesiyi uyuşturmadan atıyorlar ama zaten oraya olan baskı ve agridan kesi atıldığını hissetmiyorsun
yuzonikidere Armin-Guney bir çok doğuma girdim, kesinlikle lokal olarak uyuşturuluyor. Bizzat da yaptım yapılmayanı da görmedim.
mrs_atalay Ipeksari57 estağfurullah ne baş şişirmesi. Keşke her soruma sizin verdiğiniz gibi cevaplar alabilsem. İlk bebeğim hiç bişey bilmiyorum çevremdeki nerdeyse herkes sezeryanla doğum yaptı yada yapacak kimseden bilgi alamıyorum ☺️ İnşallah ben de hayırlısıyla bi kavuşurum kızıma 🥰
Ipeksari57 mrs_atalay Ne mutlu bana o zaman 🤍 Elimden geldiğince sorularına cevap vermek isterim bende yanlız başıma bebeğimi büyüttüm sadece eşim vardı hatta doğumdan sonra refakatçim bile yoktu. Allah’a şükür ki verdi kolaylığını şimdi oğlumda da öyle olur inşallah. Hatta her güzel annenin çok geçsin doğumu ve sonrası 💜 İnşallah sağlıkla kucağına alırsın kızını ve sağlıkla da büyütürsün canım benim 💖🥰
Serifenur50 Nişan her insanda gelmeyebilir canım o kişiden kişiye değişiklik gösterir ama epizyo hakkında şunu söylemeliyim çok çok yüksek ihtimalle uyuştururlar bazen anne hızlı ıkınıyor bebeğin başı çok fazla gelmiş oluyor yapılamayacak durumdaysa yapılmaz bazı ebeler ya da hekimler doğumu kim yaptırıyorsa tercih etmiyor ilaç ödem yaptığı için ama şuan genel olarak yapılıyor eskiden daha az yapılırmış yapılmayan gebelerde aşırı hissetmiyor o anın heyecanından ıkınmaktan. Yani endişe etme bence doğurmak dikiş filan en kolay evre
RbR Bende bugün 38+5 oldum perşembe gittiğimde 1,5 cm açılmam vardı bugün nişan tarzı bişey geldi ve şuan karın ağrısı gibi ağrım var pek anlayamıyorum düzenli olup olmadığını psikolojik olup olmadığı k da
Ipeksari57 Kubraayy 37+4 de aldım ben kızımı kucağıma darısı da sana inşallah. Ağrın sancın var seni zorlayacak gibi olursa sen bi acile git görün olur mu canım 💜 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini 🤍
Kubraayy Ipeksari57 şuan ağrılarım geçti kuzumm ama gece şiddetlenirse giderim yarında randevum var rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin insaAllahhh canım bnm🥰
Ipeksari57 Kubraayy Ağrılarının geçmesine çok sevindim çünkü bazen insanı yoruyor o yalancı ağır ve sancılar. Yarın güzel haberler al İnşallah 💜 Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavusuruz kuzularımızqa canım benim 🌸💖