Cansu8835 Doktor krampalarim yüzünden suda eritilip içilen magnezyum verdi ama içemiyorum kızlar midem bulanıyor ya hapı yokmudur bu magnezyumun ondan istesem 😥😥
Vicky Cansu8835 Hap var canim, bana da magosit verdi hap olarak. Kramp cok giriyor dedim önce o suya dökülenlerden verdi dedim hocam ben asla içemiyorum hep cöpe gitti. O da o zaman hap halini yaziyorum dedi. Sende doktoruna söyle değiştirsin🙏🏻
Zerrinmesut19 Cansu8835 Ayy aynısını banada verdi asla içemiyorum geçen hafta verdi çarşamba kontrolüm var bende doktora soracaktım hap versin diye 1 tane yaptım onuda döktüm içemedim 😓
Aysegulce Cansu8835 bana osteowell tavsiye etti çok iyi geldi ama eczanelerde çok Pahalı 30 tablet 90 TL diyor ben internetten 60 tableti 98 TL ye almıştım. Hap boyutu biraz büyük ama fayda gördüm çok şükür
Vera09 Cansu8835 benm de midem bulanıyodu içemedim magnormu, hemen değişti doktorum magosit verdi onun yerine. Arayıp sorablirsiniz bile doktora özelse
Merveofs Birçok hap çeşidi var aslında. Ben 2 tane ayrı hap kullandım şimdiye kadar şimdi de suda eriyen bir şey içiyorum. Doktoruna söylersen değiştirir
ruveyda3849 Bana da hap şeklinde verdi. Bikaç defa kullandım sadece kramplar da uzun sürmedi, sürse de ilaç içmekten hiç hoşlanmıyorum zaten. inşallah sizin de hemen geçer.
gl12cn34 Cansu8835 vitaminler şeklimde haplar var magnezyum için , içemediğinizi söyleyin hapını verir