Nartanesii Kızlar sizde benim gibi heyecanla yavrularıniza kavuşmayı bekliyorsunuzdur..Doktorunuz kontrollerinizde çatı muayenesi yaptı mı ? Yada herhangi bir tarih verdi mi ? Birazcık kaynatalım :)
mercimegin_annesiii Nartanesii 38 de yapacağını söyledi doğum hakkında bişey demedi ama açılma olsun diye sukuat hurma ilişki ve perina masajı önerdi ☺️
Zeyzey27 Nartanesii 36+3 cati muayenesi oldum 2cm aciklik vardi suan durum ne bilmiorum ama bence ilerlememistir cunku sifir sanci … heycanliyim 37 de dogurmak istiyorum 🤣sizde duurum ne
Nartanesii mercimegin_annesiii yaa ne güzel sizin doktorunuz öneriler vermiş.Benim doktorum bişey demedi önce bebeğin iri olduğunu ve normal doğum zor olacağını söylemişti.Gecende gittiğimde ise normal doğum olacağını söyledi.Sizin bebeğiniz kaç kilo acaba ona göre karar veriliyor galiba
mercimegin_annesiii Nartanesii benimkinin başı önde gidiyor ama çok değil 1 hafta falan sordu normal istediğimi söyledim hatta evde yapabileceğim hareketleri gösterdi. 38 de çatı muayenesi yapayım ona göre karar veririz dedi. Kilosu geçen hafta 3 civarı demişti salı tekrar gidicem bakalım ☺️
mercimegin_annesiii Nartanesii sanki biraz daha ağır hareket ediyo bugün bilemedim ama 10 u geçiyor şükür o yüzden panik olmuyorum ☺️
Tugcaduman Ben 37+3 oldum bu güne kadar 3 defa çatı muayenesi oldum ama en fazla iki parmak baktılar ve 3 cm açılmam vardı cuma günü. Dün nişanım geldi bugün sabah hastaneye yatacağım normal istiyorum inşallah bi aksilik olmazsa bakalım ne kadar oldu açılmam
Nartanesii Hayırlısı olsun kızlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah..çatı muayenesi hiç olmadım nasıl yapıyorlar..