Kbrkrt Doğumum olacak kızım 38+4 geldi bu erkek, doktor yine aynı haftada gelir muhtemelen dedi sizin nasıl oldu merak ediyorum erkek geç doğar diyorlar fakat 2.doğum olacağı için kolay ve daha erken doğar gibi hissediyorum
Beyzalicyr Kbrkrt benim kızımda 38+2 de geldi Şimdi 37+6 yım erkek benimde bende kızımla aynı haftada doğar diye umut ediyorum ama cevremdekiler geç gelir erkek diyorlar hayırlısı 😂
Ebrudefne_ Kbrkrt 40+1 geldi ilk kızım şuan ikinci kızımda 40+1 deyiz gelen giden yok burda beklim bende ikinci doğum daha kolay oluyor mu acaba .
Hemsure Kbrkrt ilk oğlum 37+6 da geldi şimdi 2. Oğlumu bekliyoruz 39 olduk hala gelmedi 🤦♀️ Bide 2.ler erken gelir derler bizde tık yok 😂
Lizbonn Kbrkrt en merak ettigim oglumu 37+3’de dogurdum simdi 2. Gebeligim ocakta dogum yapacağım ama dr un dedigine göre ortalama 2. De o haftalarda doğar dedi ama bekleyip göreceğiz ☺️
Hamile_anne27 Ebrudefne_ ilkine göre tabiki daha kolay daha rahat oluyor. Tabi sancı çekmeye yine çekeceğiz ama emin ol ilkine göre daha kolay. Kişiden kişiye değişir mi bilemem ama kolaydır ya herkese göre de
Muhammedinannesi2424 Ilk oğlum 35te geldi. 2. 36 da geldi.. 3 . De hemen hemen ayni haftalarda gelir diye düşünüyorum
Ebrudefne_ Hamile_anne27 inşallah öyle olur ilkinde de çok uzun saat sancı çekmedim zaten .. buda gelmezse suni ile başlayacak doğum kısa sürer insallah .
45ekn_ Kizim 38+2 de oldu. Oglum 39.1 de dogdu. Simdi 3. Ye hamileyim kizcem olacak kacinci haftada gelir bilmiyorum
uyanancirkiin Kbrkrt kızımı 40+6da doğurdum normal olarak 4 buçuk saat içinde. Oğlum 39+0da doğdu, hastaneye gittim 1 saat içinde doğurdum, nstden sonra beni çatala zor yetiştirdiler
Ozge Kbrkrt kişiden kişiye değişir bence. Annem ablamı prematüre doğurmuş beni de normal beklenen aralıkta. Ama teyzemde de tersi oldu. 🤷🏻♀️