excitedmom- Ya da illaki şöyle bi farklilik olmuştu o ay bel ağrısı, kasık göğüs ağrısı vs olmuştu da farketmemistim mi diyorsunuz yoksa belirti aramanıza rağmen belirti bulamayıp adet gecikmesi sonrası mi öğrendiniz hamile olduğunuzu??
Omay0707 excitedmom- valla 14 gün geçiktim hiçbirii olmadı akıntı bel ağrısı o 44 gün boyunca hiçbir belirti yaşamadan hamile oldugumu ögrendim😂
Ulkr__ excitedmom- ben erken doğum yaptim 12ci ayda sonra şubatda korunarak ilişkiye girdim 40 gün kanamam olmuştu. Sonra hiç regl olmadım hiç belirtide yoktu sonra ağrım oldu ultrasona gittim 9 haftalık hamile olduğumu oğrendim şoku bir süre atlatamamıştım
Mrv135 excitedmom- Yani adetim gecikene kadar beklemedim çünkü o ay yumurtlama dönemini değerlendirmiştik o yüzden bekliyorduk. 4 gün kala test yaptım ama hiçbir belirtim yoktu. Bekleseydim de sadece adet gecikmesiyle anlarmisim.
Vera09 excitedmom- pek belirtim olmadı hatta adet sancım vardı adet gününde olmayınca yaptım o gün çıktı
izobellaaa-_- Valla adetim 1 saat geçti test aldım çıktı zaten yeni evliydim heyecanla bekliyordum denk geldi 😃
2bebe1gebe excitedmom- ilk gebelikte adet gecikmesiyle öğrenmiştim 2.ye doğum sonrası her ay adet olmuyodum bu sebeple her ay belirli tarihte test yapıyodum öyle öğrenmiştim 3.yede aynı şekil her ay test yapıyodum öyle öğrendim yani 3.gebeliğim hiç gebelik belirtisi yaşamadım ya😂bazısımda yerleşme kanaması oluyomuş sonra göğüs hassasiyeti faşanda oluyomuş ama bende hiçbiri olmadı
maisiyah_345 Benim hiçbir belirtim yoktu bi de Saten o ay bebek beklemeyin demişti doktor olmaz demişti o ay için ben de hiç vücudumu dinlemedim ama reglimi 4 gün geçince göğüs uçlarım acıdı hemde kramp giriyodu uçlarına içimden bi ses kalk kızım hamile olabilirsin değilsen de sabaha adet olursun dedi öyle yaptım da bende inanamamıştım nasıl olur ya doktor imkansız demişti diye kendimi yedim ya test bozuksa diye gittim Kan tahliline 5 haftalık hamileymişim
Dilan_bulut excitedmom- adetime iki gün kalmıştı dayanamayıp test yapmıştım hafif silik çıkmıştı onada güvenmeyip erken gebelik testi yapmıştım onda tam net iki çizgi çıktı ertesi gün yine normal test yaptım ondada tam net belli oldu 😀😀
mmihri Benimde 5 gün geçti ben hâlâ adet olacağımı bekliyordum. İş yerinden yakın arkadaşım tutturdu test alalım çıkışta yap diye. Yaptım gebeymişim 😅 ben sonrasında da hiç belirti yaşamadım sadece çok uykum geliyordu ki normaldede uykuyu çok seven biriydim. Yani test yapmasam baya daha beklerdim anlamazdım
Eldgrn excitedmom- normal adet belirtileri göğüs gaz karın ağrısı o kadar belirti saymıyorum adetlerim duzensiz uygulamaya göre gecikmenin 1 günü yani 38 günü 5.67 ile öğrendim
Pasalarimmmmm excitedmom- ben çocuk sahibi 10 yıl üstüne oldum oğlum 3 buçuk yasinda daha olmaz diye pek önemsemiyordum açıkçası pko var adetlerin genelde düzensizdir covit aşısı oldum o çok rahatsız ediyordu beni yine bulantı yemeklerden tiksinme iştahsızlık ve baş agrım oldu 1 hafta oldu geçmedi bi test yapim dedim ne olur ne olmaz öyle 2. Cocuguma hamile oldugumu öğrendim şimdi 30 haftalık oldum çok şükür
Xhal Pasalarimmmmm benimde 3 4 gündür başım ağrıyor adet günüm geçti baş ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi
Misssitare excitedmom- bende hiçbir belirti yoktu. Emin olmak için adetin 4, 5 gün gecikmesini bekledim
Nazife03 excitedmom- bnde hicbir belirti yaşamadım adetim 10 gün gecikti gelmeyince test yaptım anında pozitif çıktı 😀 inanmadım ertesi gün tekrar test yaptım o da aynı 😄
N_R excitedmom- Adetim gecikmişti sadece ve her gün adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu ha bugün ha yarın diyordum olmayınca test yapmıştım 🤗
tezecikanne excitedmom- ben tıpkı adet olacakmış gibi belirtiler yaşadım tek fark daha önce hiç göğüs hassaiyeti yasamazdim ve bu sefer vardı ama yine de adet belirtildi var diye ihtimal vermedim adetimde 5 gün gecikti ve 6 gün test yaptığımda hamile olduğumu ogrendim