Nur8sonmezz Kızlar 29+1 im kabız olmuşum sanırım tuvaletimi yaparken sanki böyle kemik çıtlaması gibi kıt kıt ses geldi ne anlama geliyor bu bi an aha bebek çıkcan heralde diye düşünmedim değil korktum yani başına gelen varmı daha önce
Ballkusum_33 Nur8sonmezz korkutmuş olmayayım 1 ay önce felan eşimin dayısının eşi söylemişti bana tuvalete otururken ses geldi doğumda demişler bebeğin bı kemiği kırılmış kendiliğinden kaynamış felan şuan bir sorun yok
Ozzggeee Nur8sonmezz Aklınıza kötü birşey gelmesin bence 🙂 Bebekler hareket ettikçe eklem yerlerinden o sesi duymanız çok normal. Bu ikinci gebeliğim. İlkinden tecrübem var 😁
[silindi] Nur8sonmezz benimde kabızlığım var normalde de vardi iki kati oldu simdi Activia shot içtim 3 gün sabah ac karnına hemen ciktim ama surekli yapmıyorum cok kotu olduğumda yapıyorum doktoruna sor sıkıntı olurmu içsem diye probiyotik netten baktım bi zarari yok diyor olsa bende olurdu heralde sen yinede sor doktoruna
AysuL Nur8sonmezz Nur8sonmezz İçiniz rahat olsun saçma şeylere inanmayın Allah aşkına suyunuz yeterliyse eğer zaten bebeğinizi koruyacaktır. 39dayim ve 33 34ten beri o pıt kıt sesler geliyor normal otururken falan da duyacaksiniz ileride.
Nur8sonmezz Ballkusum_33 ay allahtan kendiliğinden kaynamış sorun yokmuş şimdi ya çarşamba günü kontrolüm var belli olurmu acaba ?
maydaymaydaymayday Ballkusum_33 anaaa Ciddi olamazsın Ayyy çok feci İnanılır gibi deil.. Amannnnnn … şok oldum
Elibo Ballkusum_33 bence doguma yaptıran doktor yapmıs onu cunku internette bile böle vaka tada açıklama yok dogumda bebeğin tüm kemiklerini. Kırılması gerekıyor ozaman
Nur8sonmezz Asyabuse ya anne karnında Nası kemiği kırılabilir ki suyun içinde felan ne bileyim internettede bulamadım onla ilgili bir şey
Ballkusum_33 Asyabuse amin korkma Allah büyüktür herkeste olacak diye bir şey yok dikkat etmek önemli
Asyabuse Nur8sonmezz yani bende hep o su onu çok iyi koruyor içiniz rahat olsun anneler falan gibi şeyler okuyorum. Düşme falan olsa Allah korusun neyse de tuvalette otururken kırılması bana biraz ütopik geldi valla
Nur8sonmezz Asyabuse tuvalete oturdum ben söylemesi şey büyük tuvaletimi yapmak için hafif bi ıkındım o sırada geldi ama azcık ıkınmaylada kemik Nası kırılsın 😕
Peelinn Asyabuse hayatımda böyle uydurma bişey daha duymadım vay anasını 🤣🤣🤣🤣 artık daha neler okuyacağız burada acaba
Nur8sonmezz [silindi] çarşamba kontrolum vardı benimde yeni başlamıştı tuvalet sorunum sorarım artık teşekkür ederim ❤️
Nur8sonmezz AysuL içimi rahatlattınız şuan Allah razı olsun ❤️ Ay o sesleri duymak çok ürkütücü olmazmı ya 😂😂
Peelinn AysuL o sesler dediğiniz zaten eklemlerinden geliyor bebek artık eklem kıtırfatma hareketleri yapabiliyor . Bi yeri kırılmak ne demek ya anne karnında, kafayı yemiş bu insanlar bi de korkma herkeste olacak diye bişey yok diyor 🤣🤣
Asyabuse Peelinn bak gece gece aklıma ne fitne fesatlık düştü. Acaba doğumda çocuğun bi yerini kırdılar da sonradan ortaya çıkarsa diye karnında olmuş mu dediler 🙄🙄
AysuL Peelinn Ben son bir haftada acayip duyuyordum sonra doktoruma sordum. Artık yeri o kadar daraldi ki kanala doğru gitme eylemine hazırlanıyor içinden gelen gicirdamalar çıt çıt sesler bu yüzden onun hazırlık sesleri demişti 😀
Kleopatra- Nur8sonmezz Canım bence bu tamamen eklem sesleri yani. O bebek içerde korunuyor suyun içinde daha çok küçük. Bence için rahat olsun ama doktorunla görüşmeyi de ihmal etme ❤️
Nur8sonmezz Kleopatra- ne kadar değişik içimizde bir canlı büyüttüğümüz yetmiyor gibi eklem sesleri vs. Duyuluyor hissediliyor mucizevi bir olay gerçekten 💗