• Gebelik
  • Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum!😔

17+5 günlük hamileyim .Arada seyirmeler oluyordu bağırsak hareketleri veya başka bir sey midir bilemem ama özellikle birkaç gündür o da yok. Korkuyorum açıkçası umarim her sey yolundadır. Bu durum normal mi ve cinsiyetle bir ilgisi var mı?

Düzenli hissetmek için çok erken canım korkma bende aynı senin gibiyim panik oluyorum hemen çok korkuyorum ama herşey yolundadır merak etme ben 23 haftalığım yeni yeni otururken de hissediyorum başta sadece yatarken hissediyordum

Bende 26+3 haftalığım ama bazen azalıyor canım mesela dün sabahtan bugüne kadar korktum doktora gittim olabilir hiçbir sorunu yok bebişin keyfi yerinde

Bebeksu17 ikinci gebeliğim olmasına rağmen 20 den sonra hissettim. O bağırsak hareketleridir tekme resmen tekme atılıyor gibi çok fark var anlarsın atınca 🙈

Bebeksu17 düzenli hissetmeniz için henüz çok erken 23ten sonra daha net hissetmeye başlarsınız. Korkucak bir şey yok merak etmeyin.

Hepinize teşekkür ederim. Aslında kafama takılmıyordu bu durum, doktorum 12. Haftada bazi bebeklerin hareketsiz olabileceğini söylemişti ama forumda kimi bebeklerin hareketli olduğunu okudukça telaşa kapıldım bu bebek niye hareketlenmedi halâ diye😂 Bir de ilk hamilelik. Allah herkese sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin 😇😊🤗

Bebeksu17 çok normal ben o haftada hiç hisetmiyordum 😁24 de net hissetim şu an 32 haftaligim 3 günde bir oluyor hareketi bende senin gibi çok korkup kafaya takıyordum hareket etmeyince hep hastaneye giderdim bebis iyidi ustrasyonda hareketliydi 🤗🤗

Bebeksu17 Daha hissetmen için bile çok çok erken canım. Ben net bir şekil de 21. Haftada falan hissettim sanırım. O yüzden korkmanı gerektirecek hiçbir şey yok biraz daha sabret sonra hareketlerine sen bile şaşıracaksın.